سه‌شنبه 3 مهر 1397   03:33:31

بازديدها

تعداد بازديد اين صفحه: 10602892
تعداد بازديد کنندگان سايت: 74989690 تعداد بازديد زيرپورتال: 14366573 اين زيرپورتال امروز: 1320 سایت در امروز: 9787 اين صفحه امروز: 1178 دريافت RSS در امروز: 246400 دريافت RSS صفحه: 49
اخبار استانی
اولین گنگره ملی بهداشت مواد غذایی در دانشگاه ارومیه برگزار گردید اولین گنگره ملی بهداشت مواد غذایی در دانشگاه ارومیه برگزار گردید
اولین گنگره ملی بهداشت مواد غذایی در دانشگاه ارومیه برگزار گردید اولین گنگره ملی بهداشت مواد غذایی در دانشگاه ارومیه برگزار گردید
1397/6/19 دوشنبه
اولین گنگره ملی بهداشت مواد غذایی در دانشگاه ارومیه برگزار گردید
این همایش با هدف گردهمایی صاحبنظران ، متخصصان ، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهها و مراکز علمی ، تحقیقاتی کشور و سعی در ارائه آخرین دستاوردهای تحقیقاتی در خصوص بهداشت مواد غذایی صورت گرفت .
 

  به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،  اولین کنگره ملی بهداشت مواد غذایی توسط دانشکده دامپزشکی ارومیه و با همکاری انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایران در شهریور ماه 97 در دانشگاه ارومیه برگزار گردید .
در این گردهمایی دکتر اختیازاده  رئیس گروه نظارت بر بهداشت عمومی اماکن سازمان دامپزشکی کشور بعنوان سخنران در این کنگره  با اشاره  به آموزش دامپزشکان در هر دو جنبه بهداشت وسلامت دام شامل بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام و بهداشت مواد غذایی که موجب شده است تا دامپزشکان نقش  بی همتایی در تضمین سلامت غذا بخصوص مواد  غذایی با منشاء دامی داشته  باشند گفت: اهمیت همکاری نزدیک  و ارتباط موثر بین تمام افراد که در سیستم سلامت غذا نقش دارند شامل دکترای دامپزشکی و سایر گروه های متخصص و ذینفعان برای  کاکرد موثر این سیستم حیاتی است .

وی با اشاره به اینکه: در حقیقت جهانی شدن عرضه مواد غذایی  سطح بالایی از همکاریهای بین مراجع صلاحیتدار سلامت  مواد غذایی و بهداشت عمومی را  در رهیافت سلامت میطلبد گفت: سلامت غذایی با وجود زنجیره یکپارچه تولید غذا به بهترین شکل خود قابل نظارت و تضمین خواهد بود که در این مورد نیز باید مخاطرات متفاوت بیولوزیک ، شیمیایی و فیزیکی و خطر رخداد این مخاطرات را در تمام مراحل زنجیره تولید مواد غذایی در نظر گرفت و برنامه های ارزیابی  خطر و مدیریت خطر را اجرا کرد.

وی گفت: بازرسی گوشت اهمیت این نظارت ها را در به حداقل رساندن خطر بیماریهای منتقله از غذا و رعایت بهداشت عمومی کاملا واضح نشان می دهد که نقش دامپزشکان در کشتارگاهها  با دو دیدگاه مراقبت و پایش زئونوزها ( بیماریهای قابل انتقال بین انسان و دام )  و بیماریهای دامی و نیز سلامت محصولات تولیدی کشتارگاه وظیفه مندی انحصاری و ویژه ای است و همچنین این وظیفه در مراکز بسته بندی ، فرآوردی و توزیع و عرضه همچنان به قوت خود باقی است .

وی در خاتمه گفت : در نهایت تمام تشخیص های موارد بیماری های دامی و انسانی همراه با گزارش دهی مناسب این بیماریها در سطح ملی و بین المللی به منظور اقدامات به موقع  باید صورت پذیرد.
لازم به ذکر است که محور های  مورد بحث در این کنگره شامل بهداشت بازرسی گوشت ، سم شناسی مواد غذایی ،  بهداشت و صنایع شیر ، استفاده از ترکیبات طبیعی در محصولات غذایی ، بهداشت و فرآوری محصولات شیلاتی ، کنترل بیولوژیک عوامل بیماریزا در مواد غذایی ، روش های نوین نگهداری مواد غذایی ، سیستم های مدیریتی در بهداشت و ایمنی مواد غذایی ، سیمای بسته بندی فعاب هوشمند در مواد غذایی ، غذا ، تغذیه و سلامتی ، تقلبات در مواد غذایی ، سیمای نانو فناوری و زیست فناوری در ایمنی غذا ، استانداردهای ملی و بین المللی مواد غذایی ، روش های مدرن شناسایی و آنالیز آلاینده های غذایی بود .  

منبع: روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی

نسخه قابل چاپ
تمامی حقوق این سایت محفوظ و متعلق به سازمان دامپزشکی کشور است