• 1397/11/29 - 08:34
  • تعداد بازدید: 6098
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

افزایش بیش از 30 درصد استحصال گوشت طیور و کاهش 19 درصد استحصال گوشت قرمز در کشتارگاههای دام و طیور استان خراسان شمالی

استحصال گوشت طیور در کشتارگاههای طیور استان نسبت به سال قبل 30 درصد افزایش و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاههای دام استان 19 درصد کاهش یافت.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی خراسان شمالی،   رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در 10 ماهه سال جاری تعداد  9 میلیون و 3 هزار و 241  قطعه مرغ در کشتارگاه های صنعتی طیور استان کشتار شده است که میزان گوشت استحصالی این کشتارها 18 هزارو 870 تن می باشدکه پس از بازرسی بهداشتی توسط ناظرین بخش خصوصی و دولتی حاضر در کشتارگاه بوسیله خودروی سردخانه دار به مراکز عرضه منتقل می گردد.

در مدت مشابه سال گذشته (10 ماهه سال 96) تعداد 6 میلیون و854 هزارو 561  قطعه مرغ در کشتارگاه های طیور استان کشتار و میزان گوشت استحصالی آن 14 هزارو 458 تن بوده است.

که در سال جاری کشتار و استحصال گوشت طیور در کشتارگاه های طیور استان نسبت به مدت مشابه در سال 96 بیش از 30 درصد افزایش داشته است.

در همین مدت تعداد کشتار دام در 10 ماهه سال 97 (58 هزارو 394 راس) بوده و میزان گوشت استحصالی از این میزان کشتار 2 هزارو 418 تن می باشد.

همچنین تعداد کشتار دام در 10 ماهه سال 96 (71 هزارو 897 راس) بوده که میزان گوشت استحصالی آن 2 هزارو 686 تن بوده است.

میزان کشتار دام و استحصال گوشت قرمز در کشتارگاه های دام استان در 10 ماهه سال جاری نسبت به مدت مشابه در سال 96 حدود 19 درصد کاهش داشته است.

در همین راستا در مجموع نظارتها و بازرسی های بهداشتی بازرسین بهداشتی دامپزشکی مستقر در کشتارگاههای دام وطیور استان در سال جاری میزان 97 هزارو 837 کیلوگرم گوشت مرغ و گوشت قرمز پس از بازرسی های بهداشتی، غیرقابل مصرف تشخیص و حذف و معدوم گردید.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 6420
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه