• 1397/12/20 - 11:20
  • تعداد بازدید: 4651
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان کرمان:

طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی از 25 اسفند آغاز می شود

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان ضمن آرزوی سالی سرشار از صحت و سلامتی برای هم استانیان ، از اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز سال 98 خبر داد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر قاضی زاده بیان داشت: با عنایت به در پیش بودن ایام تعطیلات نوروز و افزایش فعالیت تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی، اداره کل دامپزشکی استان به منظور حفظ سلامت مصرف کنندگان، با برنامه ریزی دقیق و نیز هماهنگی با دستگاه های زیربط ، اقدام به اجرای طرح تشدید کنترل و نظارت بهداشتی ویژه ایام تعطیلات نوروز از تاریخ 25 اسفند ماه 97 لغایت 17 فروردین 98 می نماید.

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی با اشاره به ساماندهی تعداد 41 اکیپ در قالب 24 اکیپ سیار و 17 اکیپ ثابت در دو شیفت کاری از ساعت 8 صبح الی 20 در استان اعلام نمود: اماکن تحت پوشش شامل کلیه واحدهای توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی اعم از قصابی و مرغ و ماهی فروشی و همچنین رستوران ها ، هتل ها ، چلوکبابی ها و کلیه اماکنی که از فراورده های خام دامی برای طبخ غذا استفاده می شود و همچنین خودروهای ویژه حمل فراورده های خام دامی ، کشتارگاه های دام و طیور ، سردخانه های نگهداری فرآورده های خام دامی و کارگاه های فرآوری و بسته بندی فراورده های خام دامی می باشد.

مسئول ساماندهی اکیپهای نظارت دامپزشکی استان کرمان اظهارکرد : تداوم خدمات در کشتارگاه های دام و طیور و نیز  ممانعت از فعالیت خودروهایی که مبادرت به عرضه فراورده های خام دامی در جاده ها و معابر عمومی می نمایند از مواردی است که مورد توجه خاص در این ایام قرارگرفته، که البته برای اجرای آن با ارگان های ذیربط هماهنگی لازم به عمل آمده است.

این مقام مسئول از برقراری کشیک در شبکه های دامپزشکی کلیه شهرستان ها جهت صدور مجوز بهداشتی – قرنطینه ای حمل فراورده دامی در این ایام خبر داد و افزود: روسا کلیه شبکه های دامپزشکی بر حسن اجرای طرح که به منظور تشدید نظارت بر اماکن تولید، فراوری، توزیع و عرضه فراورده خام دامی بویژه رعایت بهداشت فراورده ،بهداشت فردی و بهداشت ابزار کار و ...اعمال می شود نظارت مستمر دارند و با اماکن متخلف قاطعانه برخورد می‌کنند.

دکتر قاضی زاده از کلیه همشهریان عزیز درخواست کرد که مواد خام دامی مورد نیاز اعم از گوشت، مرغ، ماهی و ... را از مراکز معتبر مجاز و تحت نظارت دامپزشکی تهیه نمایند و در هنگام خرید گوشت حتماً به مهر و برچسب معتبر دامپزشکی برروی لاشه ها که نشانه تائید و بازرسی تحت نظارت دامپزشکی می باشد توجه کنند ضمن اینکه در هنگام خرید مرغ نیز به درج کد بهداشتی دامپزشکی کشتارگاه و تاریخ تولید و انقضاء دقت نمایند.

وی در پایان با اعلام شماره تلفن 1512 و شماره پیامک 3000231512 در سطح استان کرمان، از شهروندان محترم تقاضا نمود در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی مراتب را سریعاً گزارش نمایند تا با متخلفین برابر ضوابط،  برخورد قانونی و مقتضی صورت پذیرد.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 7462
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه