نسخه آزمایشی
 


چاپ
ارسال به دوست

مدیرکل دامپزشکی استان همدان

شیرخام تولیدی استان از نظر بهداشتی توسط اداره دامپزشکی کنترل و رصد می شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان همدان «دکتر محمودرضا رسولی» مدیرکل دامپزشکی استان گفت: شیرخام پایه تولید تمامی لبنیات از شیر پاستوریزه تا بستنی و... است، بنابراین نظارت دقیق بر این فرآورده خام دامی در راستای تولید بهداشتی آن گام مهم و اساسی برای تولید فرآوردهای لبنی و به طبع آن داشتن یک جامعه سالم می باشد.

وی افزود: در ادامه نظارت های دوره ای اداره کل دامپزشکی استان همدان بر انواع فرآودهای خام دامی و نمونه برداری های مستمر از این فرآوردها، اداره کل دامپزشکی استان همدان طی یک برنامه جامع ماهیانه و منظم اقدام به نمونه گیری از تمامی مراکز جمع آوری شیر خام، کارخانجات شیر و برخی گاوداری های مهم و مراکز عرضه می نماید.

دکتر رسولی در خصوص آزمایشات انجام شده بر روی این نمونه ها گفت: آزمایشگاه شیر اداره کل دامپزشکی استان همدان بعنوان اولین آزمایشگاه در مجموعه سازمان دامپزشکی می باشد که از سال 1384 بطور رسمی آزمایشات مربوط به کنترل کیفی شیر را راه اندازی و اقدام به آزمایش نمونه های استان می کند.

وی با اشاره به اینکه تعداد نمونه های ارسالی به آزمایشگاه اداره کل استان بطور متوسط ماهیانه 80 نمونه می باشد، افزود: این نمونه ها پس از تحویل به آزمایشگاه از نظر بار میکروبی، تعداد سلول های سوماتیک، آنالیز شیمیایی( ماده خشک، چربی، لاکتوز، نقطه انجماد و پروتئین) و تقلبات مواد افزودنی شامل: آب، فرمالین، نمک، شیرخشک، نشاسته و... مورد آزمایش قرار می گیرند.

«دکتر محمودرضا رسولی» مدیرکل دامپزشکی استان همدان در خصوص نتایج آزمایش ها و نحوه برخورد با متخلفین گفت: از آنجا که تفسیر نتایج و اقدامات بعدی بر عهده اداره نظارت بر بهداشت عمومی این اداره کل می باشد، لذا نتایج به دست آمده جهت تصمیم نهایی به این اداره ارجاع شده تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف، با این مراکز برخورد قانونی لازم انجام گردد.

  • کد خبر: ٢٧٣٠/
  • ١١:١٤ - 1397/09/06/
  • تعداد بازدید: 711