چاپ
ارسال به دوست

نظارت بهداشتی دامپزشکی گلستان در ماه مبارک رمضان تشدید می شود

دکتر غلامرضا محرابی مدیر کل دامپزشکی استان گلستان از اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در استان خبر داد

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان گلستان، دکتر محرابی مدیر کل دامپزشکی استان گلستان گفت: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و افزایش تقاضای شهروندان به مصرف انواع فراورده های خام دامی، نظارتهای دامپزشکی بر واحدهای تولید، توزیع، فرآوری و عرضه فرآورده های خام دامی تشدید می شود.

وی افزود: این طرح از روز شنبه 6 اردیبهشت ماه آغاز و تا روز یکشنبه  4 خرداد ماه به‌مدت یک ماه اجرا می‌شود.

محرابی با اشاره به افزایش گشت‌های نظارتی در ایام اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان تصریح کرد: این طرح در قالب دو اکیپ صبح و عصر از ساعت 8 الی 20 اجرا می‌شود.

وی تصریح کرد: طرح تشدید نظارت بهداشتی فرآورده‌های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان چندین سال است که از سوی سازمان دامپزشکی اجرا می‌شود

محرابی با بیان اینکه با اجرای این طرح‌های ویژه نظارتی شاهد افزایش امنیت سلامت مردم و کاهش تخلفات سودجویان و متخلفان بودیم، در رابطه با نحوه نظارت بر فرآورده‌های خام دامی، بیان کرد: دامپزشکی استان بر فرآورده‌های خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، ماهی، تخم‌مرغ و غیره نظارت دارد.

مدیر کل دامپزشکی استان گلستان گفت: هم استانیهای عزیز بایستی محصولات مورد نیاز خود را از مراکز مورد تأیید دامپزشکی خریداری کنند و در زمان خرید محصول به داشتن مُهر و برچسب دامپزشکی روی لاشه و تاریخ تولید و انقضاء محصولات بسته‌بندی شده توجه کنند.

وی از مردم خواست در صورت مشاهده هرگونه موارد تخلف بهداشتی در این مراکز با شماره تلفن‌ 32424008 و یا سامانه 1512 تماس حاصل کنند تا در اسرع وقت نسبت به موضوع گزارش‌شده رسیدگی و با متخلفان برخورد قانونی صورت پذیرد

 

  • کد خبر: ٢٥١٣٨٠/
  • ٠٨:٥٠ - 1399/02/06/
  • تعداد بازدید: 305

خروج