• 1398/10/28 - 20:20
  • تعداد بازدید: 2758
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در آیین رونمایی از سند برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشت و تضمین سلامت تخم‌مرغ نوید داد:

تلاش سازمان دامپزشکی کشور جهت افزایش سهم تخم‌مرغ بسته‌بندی شده در بازار از 20 درصد به 100 درصد تا روز جهانی تخم مرغ در سال 99

در حال حاضر 20 درصد تخم مرغ کشور بصورت بسته بندی شده در بازار عرضه می‌شود که با طرح برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشت و تضمین سلامت تخم‌مرغ دچار تحول جدی خواهد شد و امید است تا روز جهانی تخم مرغ در سال 99 ، تمام تخم‌مرغهای عرضه شده در بازار کشور بصورت بسته بندی شده و قابل رهگیری عرضه شود.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر علیرضا رفیعی‌پور، رئیس این سازمان امروز در آیین رونمایی از سند برنامه ملی ارتقای کیفیت بهداشت و تضمین سلامت تخم‌مرغ که در محل سالن اجتماعات اتاق بازرگانی تهران برگزار شد، اظهار نمود، تولید تخم‌مرغ در واحدهای صنعتی طیور در سال 98 به حدود 980 هزار تن خواهد رسید و تولید تخم مرغ و سایر ماکیان روستایی در سال 98 نیز حدود 105 هزار تن برآورد شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع 1632 مرغداری تخمگذار در کشور در حال تولید تخم مرغ هستند، تصریح کرد: بیش از 83 درصد ظرفیت مرغداریهای کشور در 12 استان کشور است و بیش از 140 واحد بسته بندی مستقل و وابسته در استانهای مختلف کشور هستند که حداقل 120 فقره آن در استانهای آذربایجان شرقی، تهران، خراسان رضوی، البرز، اصفهان، قم، قزوین، یزد، فارس، گلستان، مرکزی و سمنان قرار دارد.

رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان اینکه در حال حاضر تعداد 11 کارخانه تولید مایه پاستوریزه تخم مرغ و 4 کارخانه تولید پودر تخم مرغ در کشور فعال هستند، تصریح کرد: سرانه مصرف تخم‌مرغ بر اساس اعلام ستاد کشوری ترویج مصرف تخم‌مرغ در سال 97 به 203 عدد برای هر نفر در سال رسیده که پیش بینی می شود در سال 98 به عدد 206 برسد که تا عدد مطلوب 250 عدد در سال برای هر نفر هنوز فاصله قابل توجهی دارد.

رفیعی‌پور با بیان اینکه در حال حاضر 20 درصد تخم مرغ کشور بصورت بسته بندی شده در بازار عرضه می‌شود که با این طرح دچار تحول جدی خواهد شد، اظهار امیدواری کرد تا روز جهانی تخم مرغ در سال 99 ، تمام تخم‌مرغهای عرضه شده در بازار کشور بصورت بسته بندی شده و  قابل رهگیری عرضه شود.

 

 

  • گروه خبری: دفتر نظارت بر بهداشت عمومي و مواد غذايي,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 249568
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه