چاپ
ارسال به دوست

توصیه های بهداشتی در مورد خرید و نگهداری ماهی قرمز

با توجه به شیوع و پراکنش ویروس کرونا در کشور شهروندان عزیز در درجه اول ضمن توصیه به عدم خرید ماهی قرمز و سایر ابزیان زینتی برای نگهداری در منزل ، نکات بهداشتی ذیل را رعایت نمایند:

  1. ماهی قرمز از مراکز عرضه مجاز تهیه شود و از خرید ماهی از دست فروشان و دوره گرد ها اکیداً خودداری شود.
  2. مراکز عرضه مجاز شامل واحدهای صنفی عرضه ماهیان زینتی و اماکن تعیین شده توسط شهرداری ها با هماهنگی اداره دامپزشکی می باشند.
  3. در هنگام خرید، از تماس مستقیم و حفاظت نشده با ماهی و آب حمل خودداری شود.
  4. حتی الامکان از ظروف یکبار مصرف جهت حمل و جابجایی ماهی به منزل استفاده شود.
  5. از خرید ماهیان بیمار و بی حال با علائم شنای غیر فعال، فاقد رنگ شفاف و دارای لکه بر روی پوست بدن خودداری شود.
  6. پس از انتقال به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی ها به ظروف از قبل آماده شده منتقل شوند. ظروف حمل یکبار مصرف در کیسه زباله سربسته قرار گیرد. آب حمل  و آب تعویضی ماهی مستقیماً در شبکه فاضلاب تخلیه  شود و از ریختن آن در معابر عمومی خوداری شود.
  7. غذای ماهی قرمز از فروشگاههای عرضه ماهی زینتی تهیه شود.
  8. در پایان نوروز ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رهاسازی شود.

  • فایل پیوست :
  • کد خبر: ٢٥٠٤٨٥/
  • ١١:١٢ - 1398/12/28/
  • تعداد بازدید: 30