• 1401/07/10 - 13:32
  • تعداد بازدید: 752
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

از قصابی گوشت چرخ کرده آماده نخرید!

گوشت چرخ کرده باید از گوشت مورد تأیید دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه شود و یا در بسته بندی‌های دارای برچسب معتبر به فروش برسد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان، محمدباقر حاج کاظمی گفته است گوشت چرخ کرده باید از گوشت مورد تأیید دامپزشکی و در حضور مشتری تهیه شود و یا در بسته بندی‌های دارای برچسب معتبر در معرض فروش قرار گیرد.

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان در رابطه با ویژگی‌های گوشت سالم و بهداشتی اظهارداشته است گوشت قرمز تازه دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه تورم، خون‌مردگی، تغییر رنگ و ذرات خارجی است. این گوشت دارای قوام سفت است و لزج، خشک یا چروکیده نیست.

هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوه‌ای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی، از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.

دکتر حاج کاظمی در ادامه افزوده است مردم باید یا از گوشت چرخ کرده‌ای که در کارگاه‌های بسته بندی تحت نظارت دامپزشکی بسته بندی شده‌اند و دارای تاریخ تولید، انقضا، کد پروانه بهره برداری از دامپزشکی، آرم دامپزشکی و آدرس محل کارگاه بسته بندی هستند و در فروشگاه‌های مجاز عرضه می‌شوند استفاده کنند و یا این که در قصابی‌ها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشه‌ای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و دارای برچسب است و در حضور خود مشتری چرخ می‌شود، استفاده کنند.

مدیرکل دامپزشکی زنجان از شهروندان درخوست کرده است در صورت مشاهده هر گونه تخلف مرتبط با وظایف دامپزشکی، مراتب را به اداره دامپزشکی شهرستان مربوطه اطلاع دهند تا در اسرع وقت به شکایات آن‌ها رسیدگی شود.

  • گروه خبری: آموزش و ترویج
  • کد خبر : 290827
کلمات کلیدی
tehrani تهرانی

tehrani تهرانی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه