• 1397/09/06 - 08:09
  • تعداد بازدید: 10094
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به منظور تکمیل برنامه ملی کاهش سالمونلا و در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ از ابتدای سال 98؛

ضوابط و معیارهای جدید بهداشتی گوشت مرغ استحصالی از کشتارگاه های طیور اعلام شد

سازمان دامپزشکی کشور به منظور تکمیل برنامه ملی کاهش سالمونلا و در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد و عملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال 98 برنامه های جدید بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاه های طیور با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ را اجرا می کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، این سازمان امروز با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: در راستای ارتقای سلامت گوشت مرغ و کاهش موارد عدم انطباق بهداشتی و تشویق تولید کنندگان و مراکز فرآوری و استحصال گوشت به افزایش کارکرد وعملیات فنی و به روز کردن فرآیند کشتار صنعتی مرغ در کشور، از ابتدای سال 98 با ضوابط و معیارهای بهداشتی گوشت مرغ، نسبت به اعمال برنامه بهبود کیفیت در محصول نهایی استحصالی از کشتارگاه های طیور به شرح ضوابط زیر اقدام خواهد کرد.

1-افزایش عمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در کشتارگاه دارای خط 2 از 12 ماه به 15 ماه.

2-درج رتبه A روی لیبل و تغییر رنگ نایلون بسته بندی در مرغ های کشتار و بسته بندی شده در کشتارگاه دارای خط 2

3-اعمال محدودیت در نگهداری و ذخیره سازی مرغ منجمد کشتارشده در کشتارگاه های دارای خط یک با حداکثرعمر ماندگاری مرغ منجمد کشتار شده در این نوع کشتارگاه ها به مدت 6 ماه؛

4-اقدام دستگاه های اجرایی، سازمان های متولی تنظیم بازار و مراکز بسته بندی مجزا و فروشگاه های عرضه به خرید مرغ تنها از کشتارگاه های دارای خط 2

برپایه این اطلاعیه، از آنجا که سازمان دامپزشکی کشور در پیشبرد برنامه های ملی نظیر این طرح، به اخذ نظرات مشورتی و کارشناسی دست اندرکاران اجرایی بخش های غیر دولتی و نهادهای علمی ارج می نهد؛ لذا از تمام تشکل ها، اتحادیه ها، انجمن های صنفی و علمی خواسته است تا هرگونه نقطه نظرات پیشنهادی و تکمیلی خود را جهت اجرای بهتر برنامه ملی کاهش سالمونلا و ارتقای سلامت گوشت مرغ، حداکثر تا پایان آذر ماه سال جاری به صورت مکتوب و به همراه مستندات به دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این سازمان ارسال کنند.

  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 2689
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه