تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
لیست اخبار صفحه :1
ساماندهی بهداشتی اولویت اصلی طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است
مدیرکل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی کشور:

ساماندهی بهداشتی اولویت اصلی طرح تضمین سلامت فرآورده‌های شیلاتی است

مدیرکل دفتر نظارت بربهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی کشورگفت: ساماندهی بهداشتی اسکله‌ها، بنادر صیادی، کشتی‌ها و شناورهای صیادی، اولویت طرح تضمین کیفیت و سلامت فرآورده‌های شیلاتی است.

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دام و طیور ویژه ایام نوروز و ماه رمضان کلید خورد

طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دام و طیور ویژه ایام نوروز و ماه رمضان کلید خورد

طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی، قرنطینه‌ای و شرعی بر فرآورده‌های خام دامی و مراکز عرضه ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از سوی سازمان دامپزشکی در سراسر کشور از امروز کلید خورد.

طرح برنامه ملی کنترل باقیمانده ها (NRPگوشت قرمز) در ایران تا 4 سال آینده اجرایی می‌شود
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در کنگره گوشت اعلام کرد:

طرح برنامه ملی کنترل باقیمانده ها (NRPگوشت قرمز) در ایران تا 4 سال آینده اجرایی می‌شود

پس از اجرای طرح   NRPدر ایران در زمینه میگو و همچنین قزل آلا با تخصیص حدود 7 تا 8 میلیون یورو اعتبار، برنامه NRP در زمینه گوشت قرمز نیز تا 4 سال آینده به طور کامل در ایران اجرا می‌شود.

ممیّزی کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی توسط سازمان دامپزشکی کشور
برای نخستین بار در کشور صورت گرفت:

ممیّزی کارخانجات تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی توسط سازمان دامپزشکی کشور

بنا به اعلام مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در راستای حمایت از تولید و صادرات محصولات سلامت محور در حوزه مواد غذایی با منشاء دامی، در هفته اول آذرماه 1400 خورشیدی، بنا به درخواست شرکت «سولیکو - کاله» مبنی بر دریافت پروانه صادراتی (IR) برای واحدهای تولید فرآورده های گوشتی آن شرکت در استان‌های تهران و مازندران، کارخانجات مذکور مورد ممیزی تیم اعزامی سازمان دامپزشکی کشور قرار گرفت.

لینک کوتاه