تلفن: 021-88953400-3
ایمیل: info@ivo.ir
کد پستی: 1431684965
  • 1399/01/22 - 18:11
  • تعداد بازدید: 2564
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

از قطعه ‌بندی گوشت، مرغ و ماهی در مراکز عرضه خودداری شود!

انتقال مکانیکی ویروس کرونا از طریق متصدیان مغازه‌ها به فرآورده‌های خام دامی و همچنین تجمع برای انجام قطعه بندی ، می‌تواند موجب آلودگی افراد شود.

مدیر کل دامپزشکی استان قزوین گفت: با عنایت به شیوع بیماری کرونا در کشور، اداره کل دامپزشکی استان با تشدید نظارت‌های بهداشتی و افزایش گشت‌های بازرسی، خوشبختانه در حوزه‌ی مصرف فرآورده‌های خام دامی شامل گوشت،مرغ، تخم مرغ، عسل و... مشكلی وجود ندارد و مردم عزیز می‌توانند با خیالی آسوده این فرآورده‌ها را که تحت نظارت دامپزشکی تولید و عرضه می‌شوند و نقش بسزایی در ارتقای سطح ایمنی بدن دارند خریداری و مصرف کنند.

دکتر حمید زینالی تصریح کرد: کشتارگاه‌ها و مراکز بسته بندی فرآورده‌های خام دامی به‌صورت روزانه ضدعفونی می‌شوند و کارگران شاغل در آن‌ها ضمن رعایت اصول بهداشت فردی شامل استفاده از ماسک، عینک، لباس کار مناسب و ... پیش از ورود به محیط کار، تب سنجی شده و سپس مشغول به کار می‌شوند ولی این نگرانی وجود دارد که ابتلای احتمالی کاركنان فروشگاه‌ها به بیماری کرونا، همزمان با قطعه بندی فرآورده‌های خام دامی، موجب انتقال مکانیکی آلودگی به فرآورده‌های خام دامی شود.

  • گروه خبری: آموزش و ترویج
  • کد خبر : 250961
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه