جمعه 28 آذر 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1404/09/26 - 16:05
  • تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازدید میدانی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور از زیرساخت‌های قرنطینه‌ای و تأمین گوشت در جنوب سیستان و بلوچستان

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور به‌ همراه مدیرکل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی و مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان، با هدف بررسی روند واردات قانونی دام و فرآورده‌های خام دامی، از بازارچه مرزی ریمدان و مراکز قرنطینه و پرواربندی جنوب استان بازدید میدانی به‌عمل آورد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان دامپزشکی کشور، سید سعید حسینی، معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور، در جریان سفر به شهرستان‌های دشتیاری و کنارک، از نزدیک در جریان فرآیندهای تأمین، واردات و نظارت بهداشتی بر دام زنده و اقلام پروتئینی به‌ویژه گوشت قرمز قرار گرفت.

وی در بازدید از بازارچه مرزی ریمدان، روند اجرای ضوابط قرنطینه‌ای و بهداشتی، کنترل محموله‌های ورودی و الزامات امنیت زیستی در این مرز رسمی را مورد بررسی قرار داد و بر اهمیت نقش بازارچه‌های مرزی در تأمین پایدار کالاهای اساسی کشور تأکید کرد.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور در حاشیه این بازدید اظهار داشت: با رعایت کامل پروتکل‌ها و ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای، باید فرآیند ورود قانونی گوشت و سایر فرآورده‌های پروتئینی تسهیل شده و موانع غیرضروری در چارچوب قوانین برطرف شود.

حسینی با اشاره به رویکرد حمایتی سازمان دامپزشکی کشور افزود: این سازمان ضمن صیانت از سلامت دام، امنیت زیستی و بهداشت عمومی، در مسیر تسهیل‌گری، رفع موانع تولید و تأمین به‌موقع کالاهای اساسی، از تعامل مؤثر دستگاه‌های اجرایی و بخش خصوصی حمایت می‌کند.

در ادامه، وی با حضور در مرکز قرنطینه و پرواربندی دام شهرستان کنارک، زیرساخت‌ها، ظرفیت‌ها و الزامات فنی و بهداشتی این مرکز را مورد ارزیابی قرار داد و در نشستی با مدیر مجتمع، روند فعالیت‌ها و برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای واردات قانونی دام و توسعه پرواربندی را بررسی کرد.

معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به موقعیت راهبردی مناطق کنارک، چابهار و دشتیاری گفت: وجود مرزهای آبی و خاکی در جنوب استان سیستان و بلوچستان، ظرفیت مناسبی برای واردات قانونی دام زنده، اجرای دقیق ضوابط قرنطینه‌ای و توسعه واحدهای پرواربندی فراهم کرده است که می‌تواند نقش مؤثری در تأمین پایدار گوشت قرمز کشور ایفا کند.

وی بر لزوم رعایت کامل اصول بهداشتی، امنیت زیستی و دستورالعمل‌های قرنطینه‌ای تأکید کرد و افزود: مراکز قرنطینه و پرواربندی، در صورت بهره‌برداری اصولی، علاوه بر جلوگیری از ورود بیماری‌های دامی، به افزایش تولید داخلی و تنظیم بازار گوشت قرمز کمک خواهند کرد.

در این بازدیدها، مدیرکل دفتر قرنطینه و امنیت زیستی سازمان دامپزشکی کشور و مدیرکل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان نیز با ارائه گزارشی از وضعیت زیرساخت‌ها، چالش‌ها و ظرفیت‌های موجود، بر آمادگی مجموعه دامپزشکی برای نظارت مستمر، ارتقای سطح خدمات قرنطینه‌ای و بهداشتی و تسهیل فرآیندهای قانونی در مبادی مرزی استان تأکید کردند.

  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 349536
حسین شانه سازان

حسین شانه سازان

تصاویر

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور