• 1398/07/16 - 12:38
  • تعداد بازدید: 383
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز عملیات اجرایی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در 38 کشتارگاه رتبه A و A+ همزمان بصورت ویدیوکنفرانس در 14 استان کشور به مناسبت 14 مهر در شهرستان میاندوآب

آغاز عملیات اجرایی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ با حضور معاون سلامت ، رئیس شبکه دامپزشکی ، فرماندار و مسئولین شهرستانی ، همزمان بصورت ویدیوکنفرانس و در حضور مسئولان سازمان دامپزشکی کشور، خبرنگاران، مدیران و مقامات 14 استان کشور در مراسم گرامیداشت 14 مهر روز ملی دامپزشکی در کشتارگاه سمین بال شهرستان میاندوآب کلید زده شد .

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ  و رتبه بندی کشتارگاههای طیور که همزمان در 33 کشتارگاه  در کشور و  در  استان آذربایجان غربی در کشتارگاه سمین بال شهرستان میاندواب  طی مراسمی که به مناسبت  گرامیداشت  14 مهر روز ملی دامپزشکی بر گزار گشد   با حضور معاون سلامت ، رئیس شبکه دامپزشکی ، فرماندار و مسئولین شهرستانی همزمان بصورت ویدیوکنفرانس و در  حضور مسئولان سازمان دامپزشکی کشور، خبرنگاران، مدیران و مقامات 14 استان کشور کلید  زده شد .

 دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در حاشیه این مراسم با اشاره  به اینکه در این طرح کشتارگاههای طیور صنعتی استان بر اساس  3  لیبلA+،A  و  B رتبه بندی می شوند    که بسته به تاسیسات کشتارگاه  و تجهیزات مطلوب تر و نتیجتاً گوشت با کیفیت بهتری در اختیار مصرف کنندگان قرار خواهد گرفت.

دکتر ملکی گفت : این طرح با هدف تقویت نظارت بر اعمال سامانه‌های بهداشتی در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته بندی فرآورده‌های خوراکی طیور، ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ و تضمین سلامت محصولات استحصالی نهایی و کاهش ضایعات بهداشتی از امروز در این استان اجرایی شد.

مرغ واجد گرید A+  به محصولی اطلاق می گردد که طیور زنده از واحد ها پرورشی مرغ عاری از عوامل بیماریزا مشمول برنامه کنترل و مراقبت بیماری سازمان ، واحدهای پرورش مرغ بدون آنتی بیوتیک تهیه خوراک از واحد های پرورشی مرغ تامین کننده طیور کشتاری از کارخانجات مجاز و معتبر رتبه  A  و واحد های پرورش که سامانه بهداشتی پرورشی HACCP را اعمال کرده اند همچنین در کشتارگاه مرغ سایز بندی شده اند با محدوه وزنی1 کیلو 300 گرم و 2 کیلو گرم و حد اکثر دوره پرورشی 42 روزه مد نظر می باشد .

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 244582
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه