مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی گفت:
طی 6 ماهه اول سال 97 بالغ بر 39 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی بر مراكز عرضه فرآورده های خام دامی در استان آذربایجان غربی
بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ، دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان با اشاره به اهمیت نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه گفت : بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه با تامین فرآوردههای دامی و لبنی سالم تحقق مییابد.
وی گفت:در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان طی 6 ماهه اول سال 97 اكیپ های كنترل نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی در سطح استان اقدام به 39 هزار و 242 نوبت بازدید و نظارت بهداشتی از مراكز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراكز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر ماركتهای عرضه كننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراكی ، قصابی ها ،... نموده اند .
دکتر داهیم گفت: در همین راستا طی 6ماهه اول سال 97 مقدار 47 هزار و 32 کیلو گرم انواع فرآورده خامی دامی غیر قابل مصرف و غیر بهداشتی از مراکز عرضه ، تولید و نگهداری و ضبط گردیده که با دستور مقام قضایی معدوم سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است .
وی تاکید کرد :شهروندان محترم کلیه فرآورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه های دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند تا برخورد قانونی با متخلفین بهداشتی صورت گیرد .
Leave a Comments