• 1399/03/17 - 08:12
  • تعداد بازدید: 941
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای حفظ سلامت شهروندان صورت پذیرفت:

پلمپ کشتارگاه طیور در شهرستان اشکذر

بر اساس قوانین و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی و به علت تکرار تخلفات بهداشتی و عدم توجه به توصیه بازرسین اداره دامپزشکی یک واحد کشتارگاه طیور در شهرستان اشکذر پلمپ گردید.

مدیر کل دامپزشکی استان یزد گفت: بر اساس قوانین و دستورالعمل های سازمان دامپزشکی و به علت تکرار تخلفات بهداشتی و عدم توجه به توصیه بازرسین اداره دامپزشکی یک واحد کشتارگاه طیور در شهرستان اشکذر پلمپ گردید.

دکتر علی فاتحی نیا در ادامه تصریح کرد: کارشناسان ادارات دامپزشکی به عنوان متولیان اصلی حفظ بهداشت و امنیت غذایی فراورده های خام دامی موظفند ضمن انجام بازدید های منظم از واحدهای تولید، فراوری و عرضه فراورده های خام دامی و بررسی شرایط بهداشتی آن ها اقدام به شناسایی تخلفات و تذکر آن به صاحبان این مراکز نموده و رفع این موارد را پیگیری نمایند. علاوه بر آن بازرسین ادارات دامپزشکی مجازند در صورت مشاهده عدم رفع نواقص و تکرار تخلفات بهداشتی در یک واحد مورد بازرسی با همکاری نیروی انتظامی و دستور دستگاه قضایی اقدام به پلمپ آن واحد صنفی نمایند.

این مقام مسئول در ادامه تصریح کرد: از آنجا که نظارت بهداشتی بر روند کشتار درکشتارگاه های طیور نقش مهمی در جلوگیری از شیوع بیماری های مشترک و وارد شدن مواد غذایی آلوده به چرخه مصرف شهروندان دارد، نظارت قاطع دامپزشکی بر کشتارگاه ها باعث اجرای هرچه دقیق تر مقررات و ضوابط سازمان دامپزشکی می شود.

وی در خصوص جزئیات تخلفات این واحد پلمپ شده توضیح داد: این واحد صنفی متاسفانه علی رغم تذکرات مکرر بازرسین دامپزشکی در زمینه رعایت قوانین و دستورالعمل های بهداشتی دامپزشکی، مرتکب تخلف شده و همکاری لازم را در زمینه رعایت موازین بهداشتی اعم از بهداشت مواد غذایی و بهداشت محیط مبذول ننموده اند در نتیجه با پلمپ و ارجاع پرونده تخلف به مراجع قضایی روبرو شده اند.

فاتحی نیا در پایان ضمن تشکر از نیروی انتظامی و دادستان شهرستان اشکذر، به مشکلات موجود در پیش روی بازرسین بهداشتی شاغل در اکیپ های بازرسی اشاره نمود و اظهار داشت: شغل ما یک شغل پرمسئولیت، حساس و پرتنش است که نیازمند تعهد و بردباری بالا می باشد. امیدواریم با همکاری هر چه بیشتر اصناف و پشتیبانی دستگاه قضایی و مسئولین و با تلاش مداوم و بهره گیری از گزارش های مردمی بتوانیم تخلفات بهداشتی در زمینه تولید، فراوری و عرضه فراورد های خام دامی را به حداقل ممکن برسانیم.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 252554
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه