• 1400/09/24 - 21:19
  • تعداد بازدید: 825
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با رویکرد ملی و با آغاز موج جدید بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در بازه زمانی  ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ اعلام شد :

تدابیر اضطراری در نشست ستاد ملی کنترل و پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان

نشست ستاد ملی کنترل و پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با حضور رئیس ستاد و مدیران ملی و استانی سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور با توجه به گزارش نخستین رخداد بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در یک واحد صنعتی در شمال کشور، ستاد کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با حضور دکتر «سید محمد آقامیری» سرپرست سازمان دامپزشکی کشور و رئیس ستاد ملی کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان و مدیران ملی و استانی تشکیل جلسه داد.
دکتر آقامیری در این جلسه ضمن تاکید بر تشکیل جلسات هفتگی ستاد ملی به دبیری دکتر رضائیان زاده، بر رصد و پایش بیماری و اقدام سریع در مختومه سازی کانون های بیماری تاکید کرد و افزود: باید با تشکیل جلسات ستاد آنفلوانزای استانی و آماده باش کلیه نیروها در استان‌ها و ستاد مرکزی به صورت هوشمندانه وارد عمل شد.
سرپرست سازمان دامپزشکی کشور بر بازنگری برنامه ملی کنترل و پیشگیری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با تکیه بر مراحل مدیریت بحران تاکید کرد و گفت: بایستی ضمن مکاتبه و اطلاع رسانی گزارش وقوع بیماری به مقامات ملی و استانی و دستگاه‌های اجرایی ذیربط، نسبت به عملیاتی نمودن مصوبات ستادهای ملی و استانی در کوتاه ترین زمان پس از تصمیم گیری نهایی اقدام نمود..
«سید بهمن نقیبی» معاون بهداشتی - پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور و جانشین رئیس ستاد ملی کنترل و پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان نیز با بیان وضعیت بروز بیماری در جهان و همچنین با اشاره به کانون‌های مشاهده شده در کشور و اهمیت گزارش بیماری در یک واحد صنعتی برای نخستین بار در موج جدید بر ضرورت پیگیری‌های سختگیرانه در راستای رصد و پایش واحدهای صنعتی و همچنین مهار و مختومه‌سازی کانون‌های درگیر بیماری تأکید کرد.
وی در ادامه جهت انجام پیگیری‌های لازم در مورد بیماری و جلوگیری از بروز خسارات سنگین در صنعت طیور کشور با اشاره به موج جدید بیماری و تعدد بروز کانون‌ها در جهان بویژه کشورهای اروپایی بر لزوم تقویت اصول امنیت زیستی در فارم‌ها ؛ ضرورت افزایش آگاهی و هشیاری مدیران کل استان‌ها در کنترل بیماری ؛ توجه بیشتر بر اپیدمیولوژی بیماری و برخورد سریع متعاقب تشخیص  کانون‌ها تاکید کرد.
دکتر عاقبتی مدیرکل دامپزشکی استان گیلان نیز در تشریح بخشی از اقدامات انجام شده ضمن اشاره به گزارش کامل وقوع بیماری آنفلوانزای فوق حاد در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۱ در روستای توسروندان شهر رشت و با یکروز فاصله در تاریخ ۱۴۰۰/۰۹/۲۲ در فاصله حدود ۱۴ کیلومتری از کانون اول در یک فارم مادر گوشتی، افزود: اقدام سریع در اخذ نمونه و انجام آزمایشات دقیق مولکولی در آزمایشگاه مرکزی استان، اقدامات قرنطینه ای و معدومسازی طیور در کانون ها در مدت بسیار کوتاه از جمله اقدامات قابل توجه انجام شده بود.
در بخش دیگری از این جلسه، دکتر مقدس مدیرکل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های طیور سازمان دامپزشکی کشور ؛ دکتر حبیبی، رئیس مرکز ملی تشخیص ؛ دکتر پیرانی مدیرکل دفتر دارو و امور درمان و دکتر آذرنوش مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و مطالعات اقتصادی سازمان دامپزشکی کشور، توضیحاتی را در خصوص اقدامات انجام گرفته در حوزه تحت مسئولیت خود ارائه دادند.

  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 279970
کلمات کلیدی
حامد فاضلی

حامد فاضلی

تصاویر

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه