پنجشنبه 04 دی 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1397/01/19 - 12:00
  • تعداد بازدید: 195
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

نظارت بازرسین بهداشتی بر استحصال بیش از 6 هزار تن گوشت قرمز و 55 هزار تن گوشت سفید در 12ماهه سال 96 در کشتارگاه‌های دام استان آذربایجان غربی

مدیر کل دامپزشکی استان : تمامی فرآورده های استحصال شده در کشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف میباشند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر کامیار داهیم مدیرکل دامپزشکی گفت : یکی از وظایف اصلی دامپزشکی نظارت بر مراحل تولید تا عرضه فرآورده خام دامی  می باشد ،  تا گوشت با کیفیت و مناسب به دست مصرف‌کننده برسد.



وی به اهمیت حوزه دامپزشکی در سلامت جامعه اشاره کرد و افزود: بخش مهمی از ارتقای سلامت و بهداشت جامعه، با تامین فرآورده‌های دامی و لبنی سالم تحقق می‌یابد.



دکتر داهیم  از نظارت های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت در کشتارگاه های دام و طیور استان اشاره کرد، و از  استحصال 6 هزارو 668 تن گوشت قرمز و 55 هزار 565 تن گوشت سفید درکشتارگاههای دام و طیور استان خبر داد.



دکتر داهیم با اشاره به کشتار 129 هزار و 879 راس دام سبک و سنگین با نظارت بازرسین بهداشتی دامپزشکی در کشتارگاه های دام استان گفت: 6هزار 668 تن گوشت قرمز  در 12 ماه سال 96  در کشتارگاه‌های دام استان استحصال شده است  که مقدار 25 هزارکیلو گرم گوشت قرمز به دلیل وجود برخی بیماری‌های انگلی و لاغری دام  در محل کشتارگاه  دام ضبط و معدوم سازی شده است .



وی همچنین گفت :طی 12ماهه سال 96 تعداد  27 میلیون و 922 هزار  و 281  قطعه طیور در کشتارگا های طیور استان با نظارت های بازرسیبن بهداشتی کشتار شده است که منجر به استحصال مقدار  55 هزار و  565 تن گوشت سفید شده است که تعداد 302هزار و 370 قطعه طیور غیر قابل مصرف تشخیص و توسط بازرسان این اداره کل ضبط و معدوم سازی شده است .



دکتر داهیم ادامه داد : در راستای اقدامات کنترلی ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان، اكیپ های كنترل بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان  تعداد 86  هزار و 850 نوبت  بازدید بهداشتی از مراکز مختلف  تولید،  توریع ، نگهداری، و عرضه فرآورده خامی دامی  از قبیل کشتارگاه های دام و طیور، فروشگاه های گوشت قرمز و سفید، رستوران ها، غذاخوری ها و کبابی های داخل شهر و بین جاده ای، کارگاه های بسته بندی و فروشگاه های موادخام دامی  توسط اکیپ های بررسی بهداشتی دامپزشکی صورت گرفته است که در نتیجه این نظارت ها  و بارزسیها مقدار  113 هزارو 951 کیلو گرم انواع  فرآورده های خام دامی  غیر بهداشتی و غیر قابل مصرف انسانی از مراکز عرضه و توزیع طی 12 ماهه سال 96  ضبط و معدوم  سازی و از چرخه مصرف خارج گردیده است.



وی از کلیه شهروندان محترم تقاضا مند شد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی درخصوص فرآورده‌های خام دامی اعم از عرضه فرآورده‌های خام دامی غیربهداشتی و فاقد هویت، کشتار غیر مجاز، حمل و نقل انواع گوشت سفید و قرمز با وسایل فاقد سردخانه و عرضه فرآورده‌های فاقد هویت و غیرمجاز از جمله فاقد تاریخ تولید، انقضا و کد ردیابی دامپزشکی مراتب را با شماره‌تلفن‌ 1512 سامانه پاسخگویی به شکایات مردمی اطلاع داده تا برخورد قانونی لازم صورت گیرد. 




  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 83579
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور