نماینده ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور در اجلاس توسعه تجارت حلال:
نشان حلال، دیپلماسی فرهنگی و فرصتی برای اقتصاد جهان اسلام است
حجتالاسلام مهدی رنجبران در نخستین اجلاس توسعه صنعت تجارت حلال در تهران، با تأکید بر اهمیت نشان حلال، آن را ابزاری تبلیغی-فرهنگی و فرصتی بزرگ برای فعالان اقتصادی جهان اسلام دانست.

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، رنجبران در این اجلاس که با هدف توسعه صنعت حلال در بازارهای جهانی در محل نمایشگاههای بینالمللی تهران برگزار شد، گفت: «نشان حلال، بدون نیاز به گفتوگو، پیام شریعت اسلام را منتقل کرده و نوعی دیپلماسی فرهنگی محسوب میشود.»
وی با اشاره به اهمیت اعتماد مصرفکنندگان در تجارت، حلیت شرعی را عامل ایجاد اعتماد و اطمینان دانست و افزود: «حلال یعنی مفید برای جسم و روح و تضمینکننده سلامت جسم و تعالی روح است.»
رنجبران با تشریح فلسفه مصرف حلال، تصریح کرد: «خداوند تنها به انسان اجازه داده از حلال تغذیه کند و اگر این قاعده رعایت نشود، آسیب به انسانیت و اخلاق وارد میشود. بسیاری از ناهنجاریهای اجتماعی، جنگها و قساوتها ریشه در مصرف حرام دارند.» وی تأکید کرد که مصرف حرام، خوی درندگی و خونخواری به وجود میآورد.
نماینده ولیفقیه در سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به ساختار نظارتی این سازمان، نظارت دقیق میدانی را رمز اعتماد جهانی به تولیدات حلال ایران دانست و گفت: «ما در ۶۳۰ کشتارگاه و مرکز فرآوری محصولات دامی کشور، با سختترین استانداردهای فقهی و نظارت میدانی، سلامت شرعی محصولات را تضمین میکنیم. نظارت ما کاملاً میدانی و دائم است و تک تک ذبیحهها از جهت حلیت و طهارت مورد بررسی قرار میگیرند.»
وی در پایان با بیان اینکه تولیدات پروتئینی کشور با ضوابطی تولید میشوند که برای همه مذاهب اسلامی قابل پذیرش هستند، اظهار داشت: «جمهوری اسلامی ایران میتواند با استانداردهای حلال خود، پاسخگوی نیاز کل امت اسلامی باشد.»
Leave a Comments