سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/03/06 - 12:00
  • تعداد بازدید: 125
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

آغاز طرح تشدید نظارت برتوزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در استان خراسان شمالی

طرح تشدید نظارت برتوزیع و عرضه فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان در استان خراسان شمالی از تاریخ 06/03/1396 آغاز شد.

   رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی  گفت: با توجه به فرارسیدن ایام مبارک ماه رمضان ،ماه مهمانی خدا،طرح تشدید نظارت وکنترل توزیع ،پخش،نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی از مراکز عرضه ،با ساماندهی و آموزش 31 اکیپ ثابت وسیار در استان خراسان شمالی آغاز شد.


دکتر دلیر صحرایی افزود: در این طرح اکیپ های بازرسی بهداشتی دامپزشکی در قالب اکیپ های صبح وعصر از ساعت 8 لغایت 20 و تا پایان ماه مبارک رمضان نظارتهای بهداشتی خود را بر مراکز نگهداری ،عرضه وتوزیع فرآورده های خام دامی تشدید می نمایند. در همین راستا گشت های مشترکی با همکاری اداره کل تعزیرات حکومتی،دانشگاه علوم پزشکی و سازمان صنعت معدن و تجارت نیز برگزار می گردد.


ایشان در ادامه، از هم استانی های عزیز تقاضا داریم ،فرآورده های خام دامی مورد نیاز خود را صرفا از مراکز مجاز تهیه نموده وبه برچسب فرآورده ها،مهر وپروانه بهداشتی دامپزشکی ،تاریخ تولید و انقضا ی ثبت شده بر روی فرآورده ها و نحوه نگهداری آن توجه فرمایند  ودرصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی از قبیل دوره فروشی و دوره گردی فرآورده های خام دامی سریعا با نزدیکترین شبکه وپست دامپزشکی و یا با تلفن 1512 تماس حاصل نمایند.


وی خاطرنشان کرد: در استان خراسان شمالی تعداد 1 هزار 490  مرکز عرضه توزیع وپخش فرآورده های خام دامی فعالیت دارند که در ماه مبارک رمضان سال گذشته تعداد 4 هزارو 125 نوبت بازدید بهداشتی توسط ناظرین بهداشتی دامپزشکی از این مراکز صورت پذیرفت.


دکتر دلیر صحرایی در پایان یادآور شد.: همچنین سامانه1512 آماده پاسخگویی به شکایات،انتقادات و پیشنهادات هم استانی های عزیز می باشد.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 210318
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور