دوشنبه 26 خرداد 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1396/03/16 - 12:00
  • تعداد بازدید: 138
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

انجام طرح بررسی میزان آلودگی شیر خام نسبت به بروسلوز(تب مالت) در جنوب کرمان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان به نقل از دکتر مریم فاطمی مسئول آزمایشگاه مرکزی این اداره کل، طرح بررسی میزان آلودگی شیر خام نسبت به باکتری بروسلا،  عامل بیماری بروسلوز (تب مالت) در حال انجام است.

فاطمی گفت: این طرح با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جیرفت و اداره کل دامپزشکی جنوب کرمان به منظور تعیین میزان آلودگی شیر خام به باکتری بروسلا انجام می گردد.

وی افزود: شیر خام مورد آزمایش از مراکز عرضه شیر و بستنی فروشی های هفت شهرستان جنوبی جمع آوری می شود.

فاطمی در پایان ابراز داشت: بیماری تب مالت (بروسلوز) بیماری میکروبی واگیردار مشترک بین انسان و دام است که از گاو، گوسفند و یا بزهای آلوده به انسان انتقال می یابد. مصرف شیرآلوده به صورت خام و فرآورده های لبنی آلوده مانند پنیر تازه، سرشیر، خامه و بستنی از جمله راه های انتقال تب مالت به انسان می باشند.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 205573
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور