بازرسین بهداشتی گوشت در کشتارگاهها در خط مقدم ابتلا و پیشگیری تب کریمه- کنگو
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، دکتر مینا قاضیزاده رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی، ضمن تأکید بر رعایت جدی نکات ایمنی فردی و استفاده از لوازم حفاظت شخصی در کشتارگاهها گفت: بازرسین بهداشتی گوشت در کشتارگاهها در خط مقدم ابتلا و پیشگیری بیماری تب کریمه- کنگو هستند.
رییس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی ضمن ارج نهادن بر زحمات ارزشمند دامپزشکان و بازرسین بهداشتی گوشت کشتارگاههای دام استان تأکیدکرد با تلاش بازرسین جان بر کف دامپزشکی برای سلامت گوشت مصرفی هم استانیهای عزیز و همچنین نگهداری گوشت در پیش سرد کن کشتارگاه دام شهرستانهای کرمان، بم و بخش ماهان، خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از تب کریمه- کنگو مشاهده نشده است .
وی افزود:در سایر شهرستانها نیز تأمین پیش سرد جهت نگهداری گوشت در کشتارگاهها در حال پیگیری است که مستلزم همکاری شهرداریهای استان است.
دکتر مینا قاضیزاده، کشتار غیر مجاز و خارج از کشتارگاه را یکی از عوامل مهم تهدید سلامت عمومی جامعه بر شمرد و تأکید کرد این موضوع مطابق ماده 688 قانون مجازات اسلامی تخلف قانونی محسوب میشود و با دستور قضایی با متخلفین برخوردقانونی صورت میگیرد.
وی در ادامه از مصرف کنندگان خواست صرفاً گوشت را از مراکز مجاز و تحت نظارت دامپزشکی خریداری کنند و در هنگام خرید، به مهر و برچسب آن توجه داشته باشند؛ همچنین گوشت را بهمدت 24 ساعت در یخچال نگهداری و سپس اقدام به آماده سازی آن(ترجیحاً با دستکش)کنند.
لازم به ذکر است شماره تلفن 1512 آماده پاسخگویی به سؤالات و گزارش تخلفات در خصوص دامپزشکی است.
Leave a Comments