پنجشنبه 19 تیر 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات)
  • 1395/12/24 - 12:00
  • تعداد بازدید: 123
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری دوره آموزشی میکروبیولوژی مواد غذایی، محیط های کشت و روش های کنترل کیفی

دوره آموزشی میکروبیولوژی مواد غذایی، محیط های کشت و روش های کنترل کیفی در تاریخ 22 اسفند ماه در مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاههای مرجع و مطالعات کاربردی سازمان دامپزشکی کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تشخیص، آزمایشگاههای مرجع و مطالعات کاربردی، دوره آموزشی میکروبیولوژی مواد غذایی، محیط های کشت و روش های کنترل کیفی با شرکت کارشناسان بخش کنترل کیفی مواد غذایی مرکز ملی تشخیص و 6 استان ساحلی: گیلان، مازندران، گلستان، هرمزگان، بوشهر، خوزستان و همچنین استان های تهران، البرز، قزوین در تاریخ 22 اسفند ماه در مرکز ملی تشخیص برگزار گردید.


این دوره آموزشی به منظور ارتقاء سطح علمی و آشنایی کارشناسان بخش کنترل کیفی مواد غذایی با کنترل کیفی محیط های کشت میکروبی در صنایع غذایی و موضوعات مورد آموزش شامل: روش های شناسایی میکروب مبتنی بر کشت جهت شناسایی، کنترل کیفی محیط های کشت (آزمون و روش ها)، روش های نگهداری و کار با سوش های استاندارد برگزار شد.  




  • گروه خبری:
  • کد خبر : 203083
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور