تولید 2هزار و 500 تن ماهی قزل آلا با نظارت دامپزشکی در استان مرکزی
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 2 هزار و 500 تن گوشت ماهی قزل آلا از ابتدای سالجاری تا کنون با نظارت دامپزشکی در واحدهای پرورش ماهی این استان تولید شده است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محمد فتاحی افزود: یک هزار و 935 تن از تولیدات ماهی در داخل استان مصرف و 565 تن با نظارت دامپزشکی استان مرکزی به سایر استان های کشور ارسال شده است.
وی ادامه داد: این مقدار ماهی به صورت تازه برای مصرف بازار استان های تهران، قم، لرستان، خراسان رضوی، چهارمحال بختیاری ارسال شده است.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان مرکزی تعداد خودروهای حمل بهداشتی گوشت آبزیان تازه و زنده در این استان را به ترتیب 6 و هشت دستگاه عنوان کرد و گفت: این خودرو ها با صدور گواهینامه بهداشتی و قرنطینه ای حمل از اداره کل دامپزشکی این استان اقدام به حمل گوشت ماهی می کنند.
فتاحی با اشاره به تعداد 126 مورد بازدید، پایش و مراقبت از مراکز آبزی پروری استان یاد آور شد: تعداد 139 نمونه جهت تشخیص بیماری در سطح واحدهای پرورش آبزیان استان مرکزی اخذ شده که در طول این بازدید ها هیچگونه علائم بیماری و موارد مشکوک در این واحدها مشاهده نشده است.
وی افزود: تعداد 114مرکز آبزی پروری فعال با ظرفیت هفت میلیون و 703 هزار قطعه در استان مرکزی وجود دارد.
Leave a Comments