جلسه ستاد پیشگیری از بیماریهای فوق حاد تنفسی در البرز برگزار شد.
پیرو تشکیل جلسه ستاد آنفلوآنزا در استانداری البرز با حضور معاون سیاسی امنیتی استانداری البرز ، مدیر کل دامپزشکی استان، فرمانداران و جمعی از مسئولین استانی و تاکید معاون محترم استاندار بر برنامه ریزی لازم در خصوص آمادگی کامل دامپزشکی استان و هماهنگی بین بخشی ادارات ذیربط در جهت جلوگیری از بروز و شیوع بیماری های فوق حاد تنفسی در واحدهای پرورش و نگهداری طیور، اولین جلسه هماهنگی مقابله با بروز بیماریهای فوق حاد تنفسی طیور با حضور مدیر کل ، معاونین ، روسای ادارات ستادی و مسئولین ادارات دامپزشکی شهرستان روز پنج شنبه 27 مهر ماه در سالن جلسات اداره کل برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان البرز دکتر شریفی مدیر کل دامپزشکی استان گفت: بیماری های فوق حاد تنفسی علی الخصوص آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از بیماریهای ویروسی مشترک بوده و خطر بروز آن با شروع فصل سرما افزایش می یابد لذا تشکیل جلسات هماهنگی و برنامه ریزی در خصوص مقابله با این بیماریها از اهداف دامپزشکی استان البرز بوده و در این راستا تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به وجود تعداد زیادی واحدهای پرورش مرغداری گوشتی و تخمگذار، واحدهای مرغ مادر و کارخانجات جوجه کشی در استان ، و همچنین راههای ارتباطی استان با استانهای همجوار لزوم رعایت دستورالعملهای دقیق بهداشتی و افزایش نظارتها را یادآور شده و افزود این جلسه به منظور هم اندیشی و برنامه ریزی در جهت پیشگیری از وقوع بیماری های فوق حاد تنفسی تشکیل و امید است با ارائه راهکارهای مناسب و تامین بودجه کافی بتوانیم این بیماری را تحت کنترل درآوریم.
در ادامه جلسه دکتر هوشنگ شهریاری رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور، آبزیان و زنبور عسل نیز به ارائه گزارشی در خصوص واحدهای نگهداری و پرورش طیور و اقدامات صورت گرفته در جهت افزایش امنیت زیستی این واحدها و قرنطینه های ایجاد شده پرداخت و گفت: تمامی تمهیدات لازم اعم از تهیه وسایل مورد نیاز ، واکسن و غیره پیش بینی شده است که در صورت بروز بیماری در منطقه با تجهیز اکیپها از شیوع آن جلوگیری نماییم.
Leave a Comments