• 1398/05/12 - 09:46
  • تعداد بازدید: 648
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان آذربایجان غربی برگزار گردید

با حضور معاون سلامت ، نمایندگان استانداری ، سازمان جهاد کشاورزی ، صنعت و معدن و تجارت و مدیران کشتارگاهای طیوراستان جلسه اجرایی نمودن طرح ارتقا کیفیت بهداشتی گوشت مرغ برگزار گردید.

00:00
00:00
دانلود

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی ،دکتر سید غلامرضا ملکی معاون سلامت دامپزشکی استان با اعلام این مطلب گفت:  در راستای راهکار های اجرایی نمودن برنامه زمان بندی برنامه اجرای طرح ارتقاء  و اهمیت بهداشت گوشت مرغ این جلسه با حضور نمایندگان استانداری ، سازمان جهاد کشاورزی ، صنعت و معدن و مدیران کشتارگاهی طیور استان برگزار گردید .

دکتر ملکی گفت : هدف از برگزاری این جلسه ، تقویت سیستم ارزیابی و کنترل کیفی - بهداشتی فرآیند تولید و فرآورده‌های خوراکی مرغ، تضمین سلامت و کیفیت فرآورده‌های خوراکی مرغ، شناسایی مخاطرات، ارزیابی و مدیریت خطر رخداد های نامطلوب بهداشتی فرآورده‌های خوراکی مرغ در کشتارگاه ها و مراکز قطعه بندی و بسته بندی، بهبود کنترل و نظارت بهداشتی در زنجیره تولید تا مصرف برای عرضه گوشت مرغ با کیفیت بهداشتی مناسب. پیشگیری از تولید، توزیع، عرضه و مصرف فرآورده های ناسالم و غیر بهداشتی با اعمال ضوابط و مقررات بهداشتی و برخورد با موارد تخلف و  کاهش ضایعات و جلوگیری از کاهش کیفیت و فساد فرآورده‌های خوراکی مرغ می باشد .

معاون سلامت دامپزشکی استان افزود: با توجه به رونمایی و ابلاغ ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ  از طرف سازمان دامپزشکی کشور لازم  و ضروری است این طرح با کیفیت و سرعت بیشتر در استان اجرایی شود.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 135478
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه