دکتر خامسی پور خبر داد؛
در سال 95 تعداد 12 واحد مختلف تولیدی در سطح استان اصفهان افتتاح و راه اندازی شد
دکتر خامسی پور سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از افتتاح و راه اندازی 12 واحد مختلف تولیدی در سطح این استان در سال 95 خبر داد.

دکتر خامسی پور ضمن اعلام این خبر، گفت: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) سال 95 را بنام اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل نامگذاری نمودند و در همین راستا این اداره سرمایه گزاران را ترغیب به سرمایه گذاری در این بخش کردند و با راهنمایی های کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی و براساس دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور و رعایت کامل مسائل بهداشتی این واحدها شروع به کار کردند.
وی در ادامه افزود: این 12 واحد شامل یک واحد کشتارگاهی دام، دو واحد فرآوری و بسته بندی پای مرغ، سه واحد بسته بندی تخم مرغ، دو کارخانه خوراک دام و طیور، سه واحد بسته بندی گوشت قرمز، مرغ و آلایش خوراکی دام و یک واحد تصفیه روغن خوراکی طیور می باشد.
سرپرست اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی در ادامه اظهار داشت: این واحدها در شهرستان های کاشان، اردستان، برخوار، مبارکه، خمینی شهر، نجف آباد، دهاقان، نائین، گلپایگان، شاهین شهر و میمه ساخته شدند که زمینه اشتغال حدود 400 نفر بصورت مستقیم و بیش از 900 نفر اشتغال غیر مستقیم را در این شهرستان ها ایجاد کردند.
وی در ادامه بیان کرد: شروع به کار این شرکت ها در آن شهرستان ها علاوه بر ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی شهرستان های مذکور، زمینه تضمین کیفیت و سلامت فرآورده های خام از مزرعه تا سفره نیز در این شهرستان ها سبب شده است.
دکتر خامسی پور در پایان خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) سال 96 رابنام اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نامگذاری کردند در همین راستا، کارشناسان اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، آمادگی دارند تا سرمایه گزارانی که علاقه مند به سرمایه گزاری در بخش فرآورده های خام دامی را دارند راهنمایی و مشاوره های لازم را انجام دهند تا بتوانند محصولات با کیفیت بالا و صادراتی تولید کنند تا با ایجاد تولید پایدار، اشتغال پایدار را باعث شوند.
Leave a Comments