معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی در حضور رئیس جمهور و اعضای شورایعالی سلامت و امنیت غذایی»:
سازمان دامپزشکی چشم ناظر 13 میلیون تن نهاده وارداتی و۱۸ میلیون تن فراورده تولیدداخلی است
معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در حضور رئیس جمهور واعضای شورایعالی سلامت عنوان نمود: تولید سالم در بخش کشاورزی را یکی از مهمترین اقدامات جهت مراقبت از سلامت و امنیت غذایی برشمرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر "مجتبی نوروزی" معاون وزیر و رئیس این سازمان امروز در جلسه «شورایعالی سلامت و امنیت غذایی» که با حضور آیت الله "سید ابراهیم رئیسی" رئیس جمهور ، دکتر نیکبخت وزیر جهادکشاورزی ،وزیر بهداشت درمان وآموزش پزشکی ،وزیر آموزش وپرورش ،وزیر رفاه ،کار وتامین اجتماعی وزیر ورزش وجوانان ،رئیس سازمان استاندارد ،رئیس سازمان پدافند غیرعامل و دکتر خاوازی قائم مقام وزیر و معاون برنامه ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی وتنی چند از معاونین وزیر وروسای سازمانهای کشوربرگزار شد؛ به تشریح اقدامات سازمان دامپزشکی کشور در گمرکات کشور پرداخت و گفت: همکاران سازمان دامپزشکی در نظارت بر ۱۳ میلیون تن نهاده وارداتی از طریق انجام آزمایشهای تخصصی و آزمایشگاهی، نظارت شبانه روزی بر ۱۸ میلیون تن فراورده تولیدی داخل بخش دام، طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم و نیز کنترل بیماریهای مشترک بین انسان و دام و اهمیت سازمان دامپزشکی در مقوله امنیت غذایی نهایت تلاش و دقت را داشته و دارند.
وی افزود: اگر بنا براین است که در بحث سلامت ملت عزیز کشورمان، به نقطه امن و قابل اتکایی برسیم، باید تولید سالم در بخش کشاورزی جزو دغدغههای اصلی و اولویت همه دست اندرکاران و خدمتگزاران به مملکت باشد.
در این دیدار، دکتر نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی برنامههای وزارت جهاد کشاورزی در خصوص خودکفایی در ۵ محصول اساسی و اهمیت مقوله امنیت غذایی و دکتر خاوازی گزارشی از برنامه ها و نیازمندیهای ارزی وزارت جهاد کشاورزی در سال ۱۴۰۳ خورشیدی را ارائه کردند.
رئیس جمهور نیز در این دیدار اهمال در تامین امنیت غذایی جامعه را تخلف و خسارت غیرقابل جبران تلقی نمود و تاکید کرد: سوداگری و سوءاستفاده در حوزه غذا و دارو قابل اغماض نیست و لازم است سوداگرانی که به خاطر سودجویی با جان مردم بازی میکنند، به دست قانون سپرده شوند تا برخورد سختی با آنها شود.
رئیسی با بیان اینکه وزارت بهداشت مسئول تدوین و نظارت بر احصای شاخصهای سلامت مواد غذایی است و وزارت جهاد کشاورزی نیز باید شاخصهای سلامت در بخش کاشت، داشت، برداشت، فرآوری، حمل و نقل و توزیع محصولات غذایی و پروتئینی را تعیین و بر رعایت آنها نظارت دقیق داشته باشد.
اجرای عدالت در فرآیند امنیت غذایی منوط به تعیین شاخصهای ضروری برای مردم و نظارت بر تامین آن به نحو مقتضی است و هر جا که تامین کالری و پروتئین مورد نیاز برای بخشی از مردم ممکن نباشد، دولت باید به شکل مناسب تامین آن را بر عهده بگیرد.
دکتر رئیسی اهمال در تامین امنیت غذایی جامعه از سوی دستگاههای مرتبط را تخلف و خسارت غیرقابل جبران تلقی نموده و بر ضرورت همکاری همه بخشها از جمله سازمان غذا و دارو، سازمان ملی استاندارد، سازمان دامپزشکی کشور و بخشهای مرتبط دیگر در زمینه تامین امنیت غذایی تاکید کرد.
Leave a Comments