چهارشنبه 12 آذر 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
لیست اخبار صفحه :100
میزان آفلاتوکسین در شیر تولیدی استان پایین‌تر از حد مجاز است

میزان آفلاتوکسین در شیر تولیدی استان پایین‌تر از حد مجاز است

مدیرکل دامپزشکی استان زنجان در مورد آلودگی شیر تولیدی استان به سم آفلاتوکسین گفت: متعاقب انجام نمونه برداری های علمی انجام شده از مراکز جمع آوری شیر در زنجان در سال ۱۳۹۷ و بر اساس آزمایش های دقیق انجام شده مشخص گردید که میزان آفلاتوکسین در شیر تولیدی استان بسیار پایین‌تر از حدمجاز است.

آغاز عملیات فاز سوم واکسیناسیون جمعیت دامی استان علیه بیماری تب برفکی
همزمان با دهه مبارکه فجر

آغاز عملیات فاز سوم واکسیناسیون جمعیت دامی استان علیه بیماری تب برفکی

مدیر کل دامپزشکی کردستان در روز پنجشنبه مورخه 3 بهمن 98 از آغاز عملیات فاز سوم واکسیناسیون کاملاً رایگان جمعیت دامی سبک و سنگین استان علیه بیماری تب برفکی از دهه مبارکه فجر خبر داد.

پیشرفت فیزیکی 50 درصدی پروژه‌های عمرانی دامپزشکی کرمانشاه
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه خبر داد

پیشرفت فیزیکی 50 درصدی پروژه‌های عمرانی دامپزشکی کرمانشاه

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از پیشرفت فیزیکی 50 درصدی احداث ساختمان‌های اداری-فنی دامپزشکی در شهرستان‌های زلزله زده خبر داد و گفت: در صورت تامین اعتبار در سال جاری همه پروژه‌ها در سال 99 به بهره‌برداری خواهند رسید.

پیشگیری همچنان بهتر از درمان

پیشگیری همچنان بهتر از درمان

برای ارائه راه حل ها و شنیدن اقدامات پیشگیرانه درخصوص تب برفکی به سراغ بالاترین مقام اجرایی استان قم در حوزه مراقبت های دامی رفتم.

 مازندران همچنان پاک از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان می باشد
مدیر کل دامپزشکی استان:

مازندران همچنان پاک از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان می باشد

دکتر سید حسین رضوانی اظهار داشت با توجه به نتایج بدست آمده از آزمایشات مولکولی انجام شده بر روی پرندگان تلف شده در جزیره میانکاله، هر گونه آلودگی این پرندگان به ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان رد می شود.

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور