مصاحبه استخدامی پذیرفته شدگان آزمون دامپزشکی البرز برگزار شد.
پیرو برگزاری آزمون سراسری استخدامی، تعداد سه برابر ظرفیت نیروهای مورد نیاز دامپزشکی استان البرز پس از تایید اعلام و روز سه شنبه 23 آبان مصاحبه اختصاصی پذیرفته شدگان در دامپزشکی البرز برگزار شد.
در نشست مشترک معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی کشور و کمیسیونر کشاورزی و توسعه روستایی اتحادیه اروپا توافق شد:
بازار اتحادیه اروپا به روی قزل آلا، اسب و شتر مرغ ایرانی باز می شود
مدیرکل دامپزشکی استان قم مطرح کرد
ضرورت مراقبتهای مرغداران در زمینه آنفلوآنزا
مدیرکل دامپزشکی استان قم گفت: مراقبتهای مرغداران در زمینه آنفلوآنزا بسیار مهم است و هر مرغدار باید رعایت مقررات بهداشت قرنطینه که دامپزشکی به آنها اعلام کرده را مد نظر قرار دهند.
محموله اهدایی همکاران اداره کل دامپزشکی لرستان به زلزله زدگان کرمانشاه
دکترغلامرضاتوکلی مدیرکل دامپزشکی لرستان ازمحموله اهدایی به هموطنان زلزله زده دراستان کرمانشاه خبرداد.
ارسال کمکهای دامپزشکی به مناطق زلزله زده
پیرو فراخوان عمومی دولت در خصوص ارسال کمکهای مردمی به مناطق زلزله زده و یاری هموطنان گرفتار در این بلای طبیعی دکتر علی اصغر شریفی مدیر کل دامپزشکی استان طی نامه ای از ادارات تابعه و کارکنان خواست در اقدامی فوری کمکهای لازمه را جمع آوری و با یکی از خودروهای سردخانه دار دامپزشکی به مناطق زلزله زده ارسال نمایند
در پی وقوع زلزله اخیر اتفاق افتاد؛
تخریب بیش از 25 استخر بزرگترین مجتمع پرورش ماهیان سردابی غرب کشور در ریجاب
مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از تخریب بیش از 25 استخر مجتمع پرورش ماهیان سردابی غرب کشور در منطقه ریجاب از توابع شهرستان دالاهو خبر داد.
تجلیل نماینده وزیر جهادکشاورزی از مدیرحراست دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد
نماینده وزیر جهادکشاورزی و مدیرکل دفترهماهنگی هیات های رسیدگی به تخلفات اداری از مدیر حراست اداره کل دامپزشکی استان تجلیل نمود.
سل و بروسلوز ( تب مالت ) گاوی در دامداری های استان چهارمحال و بختیاری کاهش چشمگیری داشته است
بیماری های سل و تب مالت از بیماری های مشترک بین انسان و دام هستند که برای انسان مخاطره آمیز هستند و از لحاظ اقتصادی و بهداشتی حایز اهمیت هستند.