بازدید سر زده کارشناسان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی از یکی از کارخانجات خوراک دام استان و بررسی نحوه استقرار سامانه های بهداشتی
دکتر مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت در راستای ارزیابی و بررسی نحوه اجرای عملیات صحیح GMP تولید، نحوه استقرار سامانه های بهداشتی،haccp ، رعایت صحیح دستورالعمل های نظارت بهداشتی همچنین به منظور بررسی اقدامات کنترل کیفیت صورت پذیرفته، کنترل فعالیت های مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی مستقر در اماکن دامی، صنایع وابسته و مراکز تولیدی و بسته بندی، کارخانجات و کشتارگاه ها کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور بصورت سرزده از یکی از کارخانجات خوراک دام استان بازدید نمودند .
بازدید مسئولان دامپزشکی کرمانشاه از پناهگاه زاگرس
مسئولان اداره کل دامپزشکی استان و دانشکده دامپزشکی دانشگاه رازی کرمانشاه از پناهگاه حیوانات زاگرس بازدید به عمل آوردند.
استاندار خوزستان: دامپزشکی، نقش بی بدیلی در امنیت غذایی مردم ایفا میکند
دامپزشکی نقش مهمی در حفظ و حراست از سرمایه های دامی، ارتقا بهداشت و سلامت عمومی و به طور شاخص امنیت غذایی در جامعه ایفا می نماید.
تلف شدن اخیر میگوها ربطی به بیماری لکه سفید نداشته است
مدیر کل دامپزشکی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به مرگ و میر اخیر میگوها گفت: تلفات میگوها زیر یک درصد بود که دلیل آن خفگی ناشی از گاز آمونیاک مواد غذایی تشخیص داده شد و ربطی به بیماری لکه سفید میگوها ندارد.
حضورمدیرکل دامپزشکی استان سمنان دربرنامه زنده صبحگاهی یه صبح تازه صداوسیمای مرکزاستان سمنان
حضورمدیرکل دامپزشکی استان سمنان دربرنامه زنده صبحگاهی یه صبح تازه صداوسیمای مرکزاستان سمنان
109 هزار و 498 کیلوگرم مواد خام دامی از چرخه مصرف انسانی خارج شد
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 109 هزار و 498 کیلوگرم مواد خام دامی غیر بهداشتی از ابتدای سالجاری تا کنون از واحدهای تولید، عرضه و فرآوری محصولات خام دامی استان ضبط و از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
سفر رئیس سازمان دامپزشکی کشور به خراسان جنوبی
رئیس سازمان دامپزشکی کشور به خراسان جنوبی می آید.