• 1396/09/16 - 12:00
  • تعداد بازدید: 238
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

همکاری بسیج با دامپزشکی در مناطق زلزله‌زده با اعزام اکیپ‌های درمانی

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب از حضور تیم های درمانی از سازمان بسیج مهندسی و منابع طبیعی استانهای آذربایجان غربی، تهران و مازندران به منظور درمان دام های مصدوم و بیمار مناطق زلزله زده خبر داد.

00:00
00:00
دانلود
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه، دکتر مالک عظیمی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب از برگزاری جلسه هماهنگی سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور با اداره کل دامپزشکی استان به منظور ایجاد هماهنگی در نحوه کمک رسانی و تعیین خط سیر اکیپها خبر داد که این جلسه با حضور دکتر جهانسوز رییس سازمان بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سازمان بسیج مستضعفین کشور، سردار غلامی رییس سازمان بسیج سازندگی، سرهنگ دوست وندی مسئول بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی سپاه حضرت نبی اکرم(ص)، دکتر پرور مدیرکل دامپزشکی استان و تعدادی از بسیجیان استان های آذربایجان غربی، مازندران و تهران، در شهرستان سرپل ذهاب برگزار شد.

وی با بیان اینکه در این جلسه نحوه کمک رسانی اکیپ های تخصصی بسیج مهندسین کشاورزی و منابع طبیعی کشور به اداره کل دامپزشکی استان در حوزه درمان دام های بیمار و مصدوم بحث شد، افزود: سه تیم از آذربایجان غربی، یک تیم از تهران و یک تیم مازندران در مناطق زلزله زده کار درمان دامهای مصدوم و بیمار را انجام می دهند.

این مقام مسئول با اشاره به اعزام یک تیم از آذربایجان غربی به شهر ازگله و یک تیم دیگر به ثلاث باباجانی، بیان داشت: درهر گروه یک دکتر دامپزشک به عنوان سرگروه هدایت تیم خدمات رسان دامپزشکی را بر عهده دارد.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب خاطرنشان کرد: تیم های مذکور در قالب گروه های 4 یا 5 نفره و مجهز به انواع داروها و تجهیزات لازم جهت درمان و معاینه دام ها هستند و از شبکه دامپزشکی شهرستان سرپل ذهاب نیز یک نفر به عنوان راهنما آنها را همراهی می کند.

دکتر عظیمی گفت: درخواست می شود از سازمان بسیج مهندسی و منابع طبیعی استان های دیگر نیز نیرو و دامپزشک جهت اقدامات درمانی به مناطق زلزله زده اعزام شوند در حال حاضر برنامه ما اتمام کار درمانی در دهستان های دشت ذهاب و پشت تنگ است.

وی در پایان با تقدیر و تشکر از زحمات و کمک های بخش خصوصی در حوزه دامپزشکی به این مناطق خاطرنشان کرد: افرادی که برای کمک رسانی در این مناطق حضور می یابند حتما با شبکه دامپزشکی هماهنگ شوند تا از موازی کاری جلوگیری شود و بتوانند موثرتر عمل کنند.







  • گروه خبری:
  • کد خبر : 208900
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه