• 1399/01/30 - 07:24
  • تعداد بازدید: 549
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

گزارش اجمالی اقدامات دامپزشکی خراسان شمالی درخصوص مبارزه با کووید-19

مدیرکل دامپزشکی خراسان شمالی با ارائه گزارش اجمالی مهم ترین اقدامات این اداره کل درخصوص مبارزه با شیوع بیشتر کووید-19 آن را جلوه ای از مشارکت همگانی در کارزار ملی مبارزه با کروناویروس برشمرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان شمالی، دکتر سید محمدمهدی احمدی با اشاره به تشکیل ستاد ویژه کرونا در این اداره کل و نیز، حضور و مشارکت در جلسات بین بخشی و برون دستگاهی ازجمله ستاد استانی کرونا، از تشکیل و حضور در 51 جلسه داخلی و استانی در این خصوص تاکنون خبر داد و گفت: برنامه ریزی و مدیریت بهینه امور با برگزاری جلسات ویدئوکنفرانسی مدیران ستادی و شهرستان ها، تسهیل دورکاری و اعطای مرخصی به کارکنان و انعطاف یا کاهش ساعات کار حسب مورد و طبق اعلام ستاد استانی کرونا، ازجمله اقدامات انجام شده برای کاهش دغدغه خاطر کارکنان و خانواده های آنان و گسستن زنجیره انتقال ویروس بوده است.

وی هم چنین با اشاره به توزیع اقلام محافظتی ازجمله 97 بسته ماسک، 55 بسته دستکش، بیش از 400 دست لباس یکبار مصرف و حدود 270 لیتر ماده ضدعفونی دست و سطوح بین کارکنان ستادی و شبکه های تابعه، ادارات و نهادهای نیازمند این اقلام به ویژه مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان، از تحویل دادن 5 دستگاه سمپاش به دیگر ادارات مثل شهرداری و نیروی انتظامی هم خبر داد. وی یادآور شد: مساحت ضدعفونی شده هم تا 24 فروردین ماه بیش از 180 هزار مترمربع بوده که شامل محوطه و ساختمان اداره کل، شبکه ها، کلینیک ها و خودروهای اداری، محیط داخلی کشتارگاه های دام و طیور، میادین دام و چند روستای استان بوده است.

دکتر احمدی هم چنین به تشدید اقدامات در حوزه بهداشت عمومی و مواد غذایی اشاره داشت و گفت: در این راستا افزایش بازدیدها و نظارت بر کشتارگاه ها و مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، اطلاع رسانی درخصوص لزوم استفاده اجباری متصدیان از وسایل محافظت فردی(ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی کننده) و رعایت دقیق ضوابط بهداشتی، ممنوعیت اکید هرگونه قطعه کردن مرغ و ماهی در مراکز عرضه، جلوگیری از فعالیت افراد دارای علائم تنفسی و تب در کشتارگاه ها و مراکز، شست و شو و ضدعفونی مستمر سبدها و خودروهای حامل فراورده ها و صدور گواهی ضدعفونی توسط مسئولان فنی کشتارگاه ها، غیرفعال کردن مراکز غیرضروری ازجمله تهیه فراورده های گوشتی، تجهیز توزیع کنندگان فراورده ها به ماسک و دستکش و سرانجام، برگزاری گشت های مشترک نظارتی با ادارات بهداشت و درمان در شهرستان ها ازجمله این اقدامات بوده است که با تلاش های مضاعف همکاران، هم چنان ادامه دارد.

  • گروه خبری: اخبار استان
  • کد خبر : 251167
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه