یک کارخانه لبنی در گلستان موفق به اخذ مجوز صادرات به کشور روسیه شد

دکتر محمود رضا وفایی مدیر کل دامپزشکی استان گلستان اعلام کرد:یک واحد کارخانه لبنی پس از بازدیدها و ممیزی های انجام شده و انطباق شرایط های فنی بهداشتی مورد نظر پس از اخذ کد صادراتی محصولات( IR ) موفق به اخذ مجوز صادرات محصولات خود به کشور روسیه شد .
وفایی افزود: تا کنون در کشور 9کارخانه لبنی موفق به دریافت این مجوز شده اند که در استان گلستان این واحد تنها کارخانه دارای این مجوز است.
وی افزود: اداره کل دامپزشکی استان گلستان از سال 1395 با توجه به پتانسیل بالای این استان در زمینه صنایع لبنی، به منظور توسعه بخش خصوصی و افزایش توانمندی واحدها، اصلاح ساختارهای بهداشتی و فنی صنایع لبنی استان را به منظور افزایش توان تولید و قابلیت صادرات محصولات تولیدی به خارج از کشور و ارتقاء قدرت رقابت پذیری فرآورده های تولیدی استان با تولیدات سایر کشورهای منطقه در دستور کار قرارداده است.
مدیر کل دامپزشکی استان یادآور شد: مجوز صادرات به کشور روسیه، تنها به کارخانجات لبنی که دارای کد صادراتیIR و سامانه بهداشتی HACCP بوده و موافقت های لازم را پس از ممیزی رسمی تیم ممیزی سازمان دامپزشکی دریافت نماید اختصاص می یابد.
Leave a Comments