آموزش مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی بخشهای دولتی و خصوصی استان مرکزی
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان مرکزی، محمد رضایی اظهار کرد: استان مرکزی با دارا بودن دو میلیون و 400 هزار رأس دام سنگین و سبک به ارزش اقتصادی سی و شش هزار میلیارد ریال، 32 میلیون جوجه ریزی طیور گوشتی، تخمگذار، مادر و بوقلمون، 15 واحد کشتارگاه دام، 8 واحد کشتارگاه طیور، 24 واحد کارخانه خوراک دام، طیور و آبزیان، 25 واحد قطعه بندی و بسته بندی فرآوردههای خام دامی، 28 واحد ایستگاه جمع آوری شیر و 30 میلیون قطعه تخم چشم زده وارداتی جهت پرورش آبزیان، یکی از قطبهای صنعت دام، طیور، آبزیان و مواد غذایی است.
مسئول آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان مرکزی گفت: اداره کل دامپزشکی استان مرکزی وظیفه نظارت بهداشتی بر این سرمایههای ملی را دارد و با بهکارگیری نزدیک به 150 نفر مسئول فنی، دستیار بهداشتی و دامپزشک فارم، علاوه بر پرسنل دولتی خود، در راستای سلامت جامعه گام بر میدارد.
وی افزود: با توجه به اهمیت این رسالت گسترده و در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، این اداره کل نسبت به برگزاری دورههای آموزشی بهمنظور به روز رسانی دانش فنی مسئولین و دستیاران بهداشتی واحدهای تحت پوشش، با بهره گیری از توان بخش خصوص اقدام کرده است.
رضایی تصریح کرد: دوره آموزشی اصول و مبانی GMP در صنایع غذایی، مربوط به مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی بخشهای دولتی و خصوصی، با تدریس دکتر آراسب دباغ مقدم برگزار شد.
مسئول آموزش و ترویج اداره کل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان ساخت: در پایان دوره آموزشی، آزمون برگزار شد و به فراگیران گواهینامه طی دوره آموزشی تعلق گرفت.
Leave a Comments