• 1396/09/23 - 12:00
  • تعداد بازدید: 150
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

اجرای طرح ضربتی تشدید نظارت براماکن عرضه انواع فرآورده خام دامی در آستانه شب یلدا

دکتر مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت با عنایت به ضرورت تامین سلامت و اطمینان خاطر شهروندان و مصرف کنندگان انواع فرآورده های خام دامی در روزهای منتهی به پایان آذر ماه و شب یلدا اکیپ های نظارت بهداشتی جهت نظارت بر این مراکز سازماندهی شده اند.

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی کردستان، دکتر مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت  با عنایت به ضرورت تامین سلامت و اطمینان خاطر شهروندان و مصرف کنندگان انواع فرآورده های خام دامی در روزهای منتهی به پایان آذر ماه و شب یلدا اکیپ های نظارت بهداشتی جهت نظارت بر این مراکز سازماندهی شده اند.

وی اضافه نمود در راستای تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی تهیه و توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز، گوشت مرغ، آلایش خام دامی قابل مصرف و ماهی و ... اکیپ های بازرسی و نظارت بهداشتی اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در نوبت های صبح و عصر و شب تعداد 180 نفر بازرس بهداشت فرآورده های خام دامی را در قالب  87 اکیپ سیار سازماندهی و بر  عرضه این فرآورده های خام دامی  نظارت خواهند نمود.

ورمقانی افزود ضمناً  چند هزار بروشور و تراکت آموزشی با موضوع آموزش نحوه صحیح مصرف در مراکز عرضه فرآورده های خام دامی توزیع و نصب شده و از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف در مورد  فرآورده خام دامی مراتب را با  شماره تلفن شبکه های دامپزشکی سراسر استان و شماره پیغامگیر 1512 درمیان بگذارند.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 201700
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه