با تلاش وپیگیری مستمر اداره کل دامپزشکی استان کرمان صورت پذیرفت :
اصلاح ناوگان حمل و نقل گوشت در کشتارگاه کرمان
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کرمان، مدیر کل دامپزشکی استان کرمان از اصلاح ناوگان حمل و نقل گوشت در کشتارگاه کرمان خبر داد .
دکتر حسین رشیدی با بیان این خبر اعلام کرد : با تلاش و پیگیری های مستمر این اداره کل، ناوگان حمل نقل گوشت در کشتارگاه کرمان که در گذشته وضعیت مناسبی نداشته، به نحو مطلوبی اصلاح شده و گوشت استحصالی ازکشتارگاه کرمان در شرایط کاملا بهداشتی در سطح مغازه های سطح شهر کرمان و حومه توزیع میگردد.
وی با اشاره به وضعیت نامناسب کشتارگاه کرمان در گذشته اظهارداشت : با پیگیرهای مداوم وبرگزاری جلسات مستمر با مقامات استان و شهرداری در راستای تحقق سند امنیت غذایی تدوین شده توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمان، در نهایت مقرر گردید کشتارگاه کرمان به بخش خصوصی واگذار،که با انجام این مهم امروز شاهد اقدامات شاخصی از جمله اصلاح حمل و نقل ناوگان حمل گوشت، مجهز شدن کشتارگاه به سالن پیش سرد کن ، و از بین بردن بسیاری از نواقص سابق در محل کشتارگاه هستیم .
این مقام مسئول در ادامه با قدر دانی از همکاری آقای اشرف گنجوئی مدیر عامل کشتارگاه صنعتی دام شهر کرمان در این زمینه افزود:از آنجایی که فرآورده های خام دامی بایستی در دمای 4-0 درجه و بصورت بهداشتی حمل گردد با اضافه شدن 15 عدد کامیونت مجهز به سیستم سرمایشی (سردخانه)کار حمل لاشه به شکل مطلوب صورت می پذیرد.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در پایان از شهروندان خواست مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به بسته بندی مناسب، تاریخ تولید و انقضاء توجه نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 و یا شماره پیامک 3000231512 اطلاع، تا در اسرع وقت نسبت به رسیدگی اقدام لازم صورت پذیرد.
وی با اشاره به وضعیت نامناسب کشتارگاه کرمان در گذشته اظهارداشت : با پیگیرهای مداوم وبرگزاری جلسات مستمر با مقامات استان و شهرداری در راستای تحقق سند امنیت غذایی تدوین شده توسط اداره کل دامپزشکی استان کرمان، در نهایت مقرر گردید کشتارگاه کرمان به بخش خصوصی واگذار،که با انجام این مهم امروز شاهد اقدامات شاخصی از جمله اصلاح حمل و نقل ناوگان حمل گوشت، مجهز شدن کشتارگاه به سالن پیش سرد کن ، و از بین بردن بسیاری از نواقص سابق در محل کشتارگاه هستیم .
این مقام مسئول در ادامه با قدر دانی از همکاری آقای اشرف گنجوئی مدیر عامل کشتارگاه صنعتی دام شهر کرمان در این زمینه افزود:از آنجایی که فرآورده های خام دامی بایستی در دمای 4-0 درجه و بصورت بهداشتی حمل گردد با اضافه شدن 15 عدد کامیونت مجهز به سیستم سرمایشی (سردخانه)کار حمل لاشه به شکل مطلوب صورت می پذیرد.
مدیر کل دامپزشکی استان کرمان در پایان از شهروندان خواست مواد پروتئینی مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تهیه و هنگام خرید به بسته بندی مناسب، تاریخ تولید و انقضاء توجه نمایند و در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی در حوزه دامپزشکی مراتب را از طریق شماره تلفن 1512 و یا شماره پیامک 3000231512 اطلاع، تا در اسرع وقت نسبت به رسیدگی اقدام لازم صورت پذیرد.
Leave a Comments