• 1396/07/20 - 12:00
  • تعداد بازدید: 64
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید سر زده کارشناسان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی از یکی از کارخانجات خوراک دام استان و بررسی نحوه استقرار سامانه های بهداشتی

دکتر مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت در راستای ارزیابی و بررسی نحوه اجرای عملیات صحیح GMP تولید، نحوه استقرار سامانه های بهداشتی،haccp ، رعایت صحیح دستورالعمل های نظارت بهداشتی همچنین به منظور بررسی اقدامات کنترل کیفیت صورت پذیرفته، کنترل فعالیت های مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی مستقر در اماکن دامی، صنایع وابسته و مراکز تولیدی و بسته بندی، کارخانجات و کشتارگاه ها کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور بصورت سرزده از یکی از کارخانجات خوراک دام استان بازدید نمودند .

 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی کردستان، دکتر مجتبی ورمقانی مدیرکل دامپزشکی استان کردستان گفت "در راستای ارزیابی و بررسی نحوه اجرای عملیات صحیح GMP تولید، نحوه استقرار سامانه های بهداشتی،haccp  ، رعایت صحیح دستورالعمل های نظارت بهداشتی همچنین به منظور بررسی اقدامات کنترل کیفیت صورت پذیرفته، کنترل فعالیت های مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی مستقر در اماکن دامی،  صنایع وابسته و مراکز تولیدی و بسته بندی، کارخانجات و کشتارگاه ها  کارشناسان سازمان دامپزشکی کشور  بصورت سرزده از یکی از کارخانجات خوراک دام استان بازدید نمودند ".

دکتر محقق و دکتر صالح زاده از کارشناسان دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی کشور در این بازرسی یک روزه بر کلیه مراحل تهیه وتولید نظارت و راهنمایی های فنی لازم در راستای بهبود امور فنی و انطباق فرایند های تولیدی با استاندارد های بهداشتی را مورد بررسی قراردادند

شایان ذکر است آیین نامه نظارت بهداشتی دامپزشکی  به منظور اعمال و اجرای مقررات بهداشتی تولید و تضمین کیفیت براساس سامانه های بین المللی (از جمله HACCP. GAHP. GMP ) در محل ها و اماکن  و صنایع وابسته به دام از طریق صدور پروانه ها و سایر مجوزهای بهداشتی و بازرسی توسط سازمان و نیز کنترل بهداشتی توسط مسئولین فنی بهداشتی مربوط به مورد اجرا گذاشته می شود.
  • گروه خبری:
  • کد خبر : 210905
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه