بیش از 59 هزار نوبت بازدید و نظارت بهداشتی از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان آذربایجان غربی
دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی از 59 هزار 973 نوبت بازدید و نظارت از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی در استان خبر داد .
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی،دکتر کامیار داهیم مدیر کل دامپزشکی استان از بازدید و نظارت بهداشتی بیش از 59 هزار نوبت از مراکز مختلف عرضه فرآورده های خام دامی توسط اکیپ های کنترل بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان طی 8ماهه سال 96 خبر داد .
وی گفت:در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان طی 8 ماهه سالجاری اکیپ های کنترل بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی اقدام به بازدید و نظارت بهداشتی 59 هزار 937نوبت از مراکز مختلف تولید ، توزیع ، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی شامل مراکز بسته بندی انواع گوشت قرمز و سفید ، فروشگاههای زنجیره ای و سوپر مارکتهای عرضه کننده گوشت مرغی و تخم مرغ خوراکی ، قصابی ها ،... نموده اند .
وی هچنین گفت: بر اساس پرونده های تشکیل شده جهت رسیدگی به موارد غیر بهداشتی 110 پرونده به مراجع قضایی معرفی گردیده است که منجر به صدور 75 مورد رای به محکومیت اشخاص متخلف شده و در سایر موارد غیر بهداشتی از طریق فرماندهی اماکن 130 مورد اقدام به پلمپ مراکز عرضه متخلف فرآورده خام دامی گردیده است.
دکتر داهیم با اشاره به اینکه طی 8 ماهه سال 96 بر کشتار 18میلیون و 534 هزار 61 قطعه طیور و بر ذبح 89هزار 370 رأس دام سنگین و سبک نظارتهای قبل و بعد از کشتار توسط بازرسین بهداشتی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی و مسئولین مستقر در واحدهای یاد شده انجام شده گفت : درنتیجه این نظارتها مقدار 75 هزارو 173 کیلو گرم انواع فرآورده ای خام دامی غیر قابل مصرف انسانی تشخیص داده شده و از چرخه مصرف خارج و معدم سازی شده است .
وی از کلیه شهروندان محترم تقاضا مند شد کلیه فراورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند.
Leave a Comments