• 1395/06/16 - 12:00
  • تعداد بازدید: 70
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

توصیه های دامپزشکی استان مرکزی برای کشتار دام در عید قربان

مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی برای جلوگیری از بروز و انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام توصیه هایی را به شهروندان ارائه کرد و گفت: رعایت نکات بهداشتی در کشتار دام در روز عید قربان ضروری است.

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی استان مرکزی، دکتر محسن شانقی ضمن تبریک عید سعید قربان افزود: با توجه به ذبح دام قربانی براساس فرهنگ اسلامی، که افزایش تماس افراد با دام، لاشه و ترشحات دام را به همراه دارد نیاز است شهروندان دام ها را از مکان های معتبر خریداری کنند و کشتار را با نظارت بازرسان و کارشناسان دامپزشکی انجام دهند.

وی از شهروندان خواست در هنگام خرید دام زنده توجه به سلامت ظاهری دام اصلی اجتناب ناپذیر است باید در دام هیچ گونه علائم ظاهری بیماری از جمله لاغری، بیماری های پوستی مانند کچلی و گری، وجود کنه روی بدن دام، تب، ریزش آب و ترشحات چرکی از چشم و بینی نداشته باشد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: رنگ لاشه و گوشت دام پس از کشتار باید قرمز روشن متمایل به صورتی باشد و بوی غیر طبیعی ندهد.

شانقی افزود: درصورت مشاهده هرگونه حالت غیرطبیعی شامل کیسه آبکی و خطوط سفید رنگ در جگر و ریه و یا مشاهده اجسامی به شکل دانه برنج در سطح داخلی لاشه باید از مصرف گوشت دام بپرهیز کرد.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: 55 گروه ثابت و سیار ناظران ذبح شرعی و بازرسان بهداشتی از ساعت هفت صبح تا 13 بعدازظهر روز عید سعید قربان، وظیفه نظارت بر ذبح و کنترل بهداشتی و شرعی دام های قربانی در این استان را بر عهده دارند.

شانقی خاطر نشان کرد: مردم شهرستان های استان می توانند با مراجعه به کشتارگاه ها، از خدمات رایگان نظارت بهداشتی و شرعی بر دام ها و ذبح احشام بهره مند شوند.



  • گروه خبری:
  • کد خبر : 199764
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه