تولید 38 هزار تن گوشت قرمز تحت نظارت دامپزشکی خراسان رضوی
اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی از نظارت بهداشتی بر تولید، نگهداری و عرضه بیش از 38 هزار تن گوشت قرمز در استان از ابتدای امسال خبر داد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب افزود: دامپزشکی استان براساس رسالت سازمانی خود مبنی بر پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و حیوان و نیز نظارت بربهداشت و سلامت فرآورده های خام دامی مورد استفاده در سبد غذایی خانوار، نظارتی همه جانبه از مزرعه تولیدات دامی تا سفره خانوار بر کلیه مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی داشته که آخرین حلقه زنجیره تولید گوشت قرمز ؛کشتارگاه دام است و طی 8 ماهه اول امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در این واحدهای تولیدی از ورود بیش از 111 تن گوشت حاصل از این دام ها که غیرقابل مصرف بوده جلوگیری و نسبت به معدوم نمودن آن اقدام نموده اند.
دکتر محمد رشتی باف، دام کشتار شده در کشتارگاه های استان را طی مدت یادشده، بیش از یک میلیون و 165 هزار راس دانست و یادآور شد: گوشت حاصل در تمامی کشتارگاه های استان تحت نظارت کامل بهداشتی کارشناسان دامپزشکی این اداره کل قرار دارد و هیچ گونه نگرانی از بابت مصرف فرآورده های خام دامی حاصل از اینگونه کشتارگاه ها وجود ندارد.
وی با تاکید بر عدم کشتار دام در خارج از محل کشتارگاه های مجاز و نیز با توجه به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز و معتبر سطح شهر تهیه گردند؛ گفت: در صورت خرید محصولات بسته بندی، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء و کد پروانه تولید درج شده باشد و از خرید فرآورده های خام دامی از افراد دوره گرد به شدت پرهیز شود.
وی یادآور شد لازم است شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهردامپزشکی و نشانه گذاری لاشه که به صورت بر چسب های سفید رنگ روی دو دست و دو ران دام با ذبح بهداشتی و شرعی نصب شده دقت کنند و در صورت مشاهده موارد تخلف در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را در مشهد، با شماره تلفنهای 37250025و 37250035(شبکه دامپزشکی مشهد)، 1512(پیامگیر اداره کل)، سامانه پیامک اداره کل به شماره 300001512 و در شهرستانها با شبکه دامپزشکی شهرستان در تماس باشند
Leave a Comments