• 1396/12/09 - 12:00
  • تعداد بازدید: 266
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دامپزشکی بر بیش از 24 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان یزد نظارت بهداشتی داشته است.

دکتر کریم زنگیلی با بیان این خبر گفت: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشکی، صنعت مرغداری در تمامی مراحل تولید جوجه یک روزه، ورود آن به مرغداری ها، طول دوره پرورش، کشتار و عرضه مرغ بسته بندی شده تازه و منجمد به مصرف کنندگان تحت نظارت و بازرسی بهداشتی کارشناسان دامپزشکی قرار دارد.

دکتر کریم زنگیلی با بیان این خبر گفت: در راستای اجرای ضوابط و مقررات بهداشتی و قرنطینه ای دامپزشكی، صنعت مرغداری در تمامی مراحل تولید جوجه یك روزه، ورود آن به مرغداری ها، طول دوره پرورش، كشتار و عرضه مرغ بسته بندی شده تازه و منجمد به مصرف كنندگان تحت نظارت و بازرسی بهداشتی كارشناسان دامپزشکی قرار دارد.



در همین راستا در سال جاری کارشناسان دامپزشکی بر 24 میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداری های استان یزد نظارت داشته اند.



مسئول اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور استان یزد اقدامات بهداشتی در خصوص تهیه جوجه یك روزه با كیفیت و مورد تایید دامپزشكی مبداء، ضد عفونی و آماده سازی مرغداری، مایه كوبی و پیشگیری از بیماری ها در طول دوره پرورش را عاملی مهم در تولید مرغ سالم و در نتیجه تهیه گوشت سفید با كیفیت جهت مصرف خانوار دانست و اذعان داشت: در محل كشتارگاه ها نیز مرغ های ارسالی جهت کشتار توسط کارشناسان دامپزشکی مورد بازدید قرار گرفته و در نهایت مرغ های مورد تایید در بسته بندی های تازه و منجمد جهت عرضه به مراكز مجاز ارسال می شود.



وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهیمت نظارت بهداشتی در امر تولید گوشت سفید به عنوان عامل تضمین سلامت و صیانت از سرمایه افراد اشاره نمود و افزود: ارتباط تنگاتنگ پرورش دهندگان با کارشناسان دامپزشکی و رعایت دقیق توصیه های ایشان که مبتنی بر دستورالعمل های سازمان دامپزشکی می باشد به طور قطع تا حد زیادی مانع از بروز بیماری های فراگیر و مرگ و میر بالا در سطح مرغداری ها و شیوع بیماری های مشترک شده و زمینه را برای ارتقاء سطح تولید، تهیه گوشت مرغ سالم و بهداشتی برای مصرف کنندگان فراهم می آورد.



زنگیلی در پایان از مرغداران خواست: با رعایت دقیق دستورالعمل های سازمان دامپزشکی در کلیه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل و نقل جوجه ها، ایجاد سالن های پرورش بهداشتی، واکسیناسیون و درمان جوجه ها، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در تهیه گوشت مرغ سالم، با کیفیت و بهداشتی برای مصرف عموم مردم سهیم باشند.


  • گروه خبری:
  • کد خبر : 207499
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه