• 1396/12/17 - 12:00
  • تعداد بازدید: 256
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی کردستان در آستانه نوروز 97 و در جهت خدمت به هم استانی ها خبر داد

سازماندهی و اعزام بازرسین ویژه برای تشدید اقدامات کنترلی بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی

دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان در حاشیه جلسه توجیهی بازرسین ویژه نظارتی فرآورده های خام دامی استان گفت در طرح تشدید اقدامات کنترلی، تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه، تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی بخصوص رستوران ها و مراکزی که در ارائه خدمات به مسافرین نوروز 97 فعالیت دارند بازرسین ویژه نظارتی اداره کل دامپزشکی استان و تیم های نظارت بهداشتی شبکه های دامپزشکی استان جهت نظارت بر اماکن تولید توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی در ایام پایانی سال و منتهی به نوروز 97 با رویکرد توجه به حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم و تامین سلامت مصرف کنندگان نظارت می کنند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان کردستان، دکتر مجتبی ورمقانی مدیر کل دامپزشکی استان کردستان در حاشیه جلسه توجیهی  بازرسین ویژه نظارتی فرآورده های خام دامی استان گفت در طرح تشدید اقدامات کنترلی، تشدید نظارت بر چگونگی رعایت ضوابط و مقررات بهداشتی در اماکن تهیه، تولید، توزیع، نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی بخصوص رستوران ها و مراکزی که در ارائه خدمات به مسافرین نوروز 97 فعالیت دارند بازرسین ویژه نظارتی اداره کل دامپزشکی استان و تیم های نظارت بهداشتی شبکه های دامپزشکی استان  جهت نظارت بر اماکن تولید توزیع و نگهداری و عرضه انواع فرآورده خام دامی در ایام پایانی سال و منتهی به نوروز 97 با رویکرد توجه به حفظ بهداشت عمومی و تامین غذای سالم و تامین سلامت مصرف کنندگان نظارت می کنند.



دکتر ورمقانی  اظهار داشت در همین ارتباط اداره  کل دامپزشکی کردستان  همچون گذشته و بصورت شبانه روزی حتی در ایام تعطیل نظارت کامل خود را بر روند تولید و توزیع انواع فرآورده خام دامی از جمله گوشت  قرمز، مرغ، ماهی و تخم مرغ اعمال نموده و هموطنان می توانند فرآورده خام دامی را از مراکز معتبر تحت نظارت دامپزشکی، تهیه نمایند.



وی افزود در راستای اطمینان خاطر شهروندان و بویژه مسافرین محترم نوروزی با هماهنگی های به عمل آمده در ایام پایانی سال و نیز تعطیلات نوروز با برنامه ریزی منظم از تمامی مراکز تهیه و توزیع فرآورده خام دامی بازدید و با متخلفین احتمالی برخورد قانونی و لازم صورت خواهد گرفت.



مدیر کل دامپزشکی ادامه داد در ۱۱ ماه گذشته بیش از ۴۹ تن در کشتارگاه های دام و ۲۴۲ تن در کشتارگاه های طیور و بیش از 63 تن از سطح مراکز عرضه استان فرآورده خام غیر قابل مصرف و یا تاریخ مصرف گذشته ضبط ومعدوم شده است.



 وی از همشهریان درخواست کرد در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی اماکن تهیه و نگهداری و توزیع فرآورده خام مراتب را با شماره پیغامگیر 1512  و یا تلفن شبکه های دامپزشکی سراسر استان درمیان بگذارند.


  • گروه خبری:
  • کد خبر : 203243
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه