مدیر کل دامپزشکی استان تهران:
عرضه ماهی قرمز در استان تهران ساماندهی می شود
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان تهران جلسه ساماندهی عرضه ماهی قرمز در مورخ 13/12/96 با حضور مدیر کل دامپزشکی استان ، مدیرکل دفتر بهبود کیفیت فراوری و توسعه شیلات ، رئیس اداره حیات وحش اداره محیط زیست استان تهران، کارشناسان دفتر بهداشت ومدیریت بیماریهای آبزیان سازمان دامپزشکی و اداره کل در محل سالن جلسات اداره کل برگزار شد.
در این جلسه مدیر کل دامپزشکی استان با بیان اینکه هر ساله این اداره کل روند بهداشتی عرضه ماهی قرمز شب عید را رصد و پایش می نماید افزود: این اداره بیماریها را در مزارع تکثیر و پرورش کنترل می نماید و دامپزشک ها ی معین در محل مورد نظر جهت جلوگیری از عرضه غیر بهداشتی ماهی قرمز مستقر هستند.
در ادامه دکتر عباسی رئیس اداره بهداشت ومدیریت بیماریهای آبزیان گفت: بیماریهایی که انسان از ماهی قرمز منتقل می شود معمولا بیماری خاصی نیست و مردم نباید نگران باشند.
در ادامه بعد از بحث و تبادل نظر تصویب شد:
1. كنترل بهداشتی حمل و نقل و صدور گواهی بهداشتی حمل جهت محموله ماهی قرمز پس از بازدید و حصول اطمینان از سلامت آن
.2 مكاتبه با شهرداری استان جهت اتخاذ تدابیر لازم به منظور ساماندهی مراكز عمده عرضه و توزیع ماهی قرمز در ایام نوروز برابر ضوابط بهداشتی -قرنطینه ای دامپزشکی
.3 برنامه ریزی جهت مشخص نمودن محل های رهاسازی ماهیان قرمز پس از سپری شدن ایام نوروز و جلوگیری از رهاسازی ماهیان در منابع آبی با همکاری اداره محیط زیست استان.
4.راه اندازی اكیپ های نظارت بهداشتی جهت بازرسی و ساماندهی بهداشتی مراكز عرضه
Leave a Comments