• 1396/09/21 - 12:00
  • تعداد بازدید: 158
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

نظارت و بازدید های مستمر بازرسین بهداشتی بر نحوه استحصال گوشت از کشتارگاه های دام و طیور استان

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان آذربایجان غربی دکتر کامیار داهیم مدیرکل دامپزشکی استان از نظارت های مستمر بازرسین بهداشتی برنحوه استحصال گوشت سفید و قرمزدرکشتارگاههای دام و طیور درسطح استان خبر داد.


دکتر کامیار داهیم  گفت :در راستای کنترل ونظارت بر بهداشت فرآورده های خادم دامی وحفظ سلامت شهروندان، و به منظور اجرای نمودن دستورالعمل های ارسالی و نظارت دقیق بر عملکرد بهداشتی کشتارگاههای دام و طیور،کارشناسان اداره کل دامپزشکی بازرسی و کنترل مستمربر عملکرد کشتارگاههای دام و طیور سطح استان را بطور مستمر اجرا مینمایند  .


وی اظهارداشت:نظارت برحسن اجرای دستوالمل های سازمان دامپزشکی کشور از طریق فعالیت مسئولین فنی بهداشتی واحدهای فوق الذکرو ناطرین بهداشتی دولتی مستقر در واحدهای کشتارگاههای دام و طیور و صنایع وابسته محقق می گردد


 دکتر داهیم گفت:تمامی فراورده های استحصال شده درکشتارگاههای سطح استان پس از کنترل های لازم توسط بازرسین بهداشتی مجاز به عرضه در بازار مصرف میباشند.


 وی از کلیه شهروندان محترم درخواست نمودکلیه فراورده های خام دامی خود را از مراکز دارای پروانه بهداشتی و تحت نظارت دامپزشکی خریداری و هرگونه موارد غیر بهداشتی را در اسرع وقت به شبکه دامپزشکی شهرستانها اطلاع رسانی نمایند.

  • گروه خبری:
  • کد خبر : 205785
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه