• 1403/09/03 - 10:56
  • تعداد بازدید: 1960
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بازدید سرزده از شبکه دامپزشکی مشهد:

ضروری است با برنامه ریزی و تدوین رویکرد های آینده پژوهانه نسبت به کنترل و ریشه بیماری های مشترک بین انسان و حیوان، اقدامات موثری را انجام دهیم

به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور ، دکتر علیرضا رفیعی پور، معاون وزیر و رئیس سازمان دامپزشکی کشور در بازدید سرزده از شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد به لزوم برنامه ریزی و تدوین رویکرد های آینده پژوهانه و عصر مدار، در راستای کنترل و ریشه کنی بیماری های مشترک بین انسان و حیوان اشاره کرد و افزود : بیماری هایی نظیر بروسلوز (تب مالت) ، هاری ،آنفلوآنزاو .... از جمله بیماری های مشترکی هستند که می بایست نسبت به برنامه ریزی و تدوین رویکرد های بهداشتی و کنترلی عصر مدار اقدام نمود.


وی یادآور شد : با توجه به گسترش روز افزون مصرف فرآورده های خام دامی و لبنی و همچنین تقاضا برای نگهداری حیوانات خانگی ، ضروری است سیستم مدیریت پایش و مراقبت بیماری های دامی خود را که بصورت هوشمند ، نسبت به ارائه گزارشات و فعالیت ها اقدام می نماید ، توسعه داده و نسبت به اجرای رویکرد قانون تنوع ضروری در حوزه های مختلف بهداشتی و خدماتی دامپزشکی اقدام نمائیم.


دکتر رفیعی پور به رشد چشمگیر پیشرفت های اخیر در حوزه های مختلف مرتبط با حوزه فعالیت دامپزشکی اشاره نمود و افزود: خوشبختانه در سال های اخیر در همه بخش ها در زمینه ارائه خدمات و فعالیت ها رشد خوبی داشته ایم.


او به ضرورت استفاده از توان و پتانسیل های سایر دستگاه های اجرایی و نظارتی در کنترل بیماری های مشترک بین انسان و دام اشاره نمود وگفت : در بسیاری از موارد دامپزشکی در اجرای اهداف و برنامه های استراتژیک خود ، نیاز به استفاده از توان و ظرفیت های سایر دستگاه های اثرگذار نظیر بخشداری ها ، دهیاری ها دانشگاه علوم پزشکی ، مرکز بهداشت ، دستگاه قضا ، جهادکشاورزی و ... و حتی وظیفه مندی صاحبان دام در دریافت خدمات دامپزشکی در کنترل بیماری های زئونوز دارد و باید با هماهنگی و تشکیل جلسات همفکری مختلف از ظرفیت های بالقوه و بالفعل هم در زمینه مسال بهداشتی و هم در حوزه جذب اعتبارات آنها استفاده نمود.


دکتر رفیعی پور، دیده بانی مستمر در کنترل برخی از بیماری ها نظیر؛ بروسلوز و هاری را با استفاده از توان مراکز بهداشت مفید دانست و اظهار داشت : فراگرد پایش بیماری های مشترک در جامعه انسانی می تواند کمک شایانی به دامپزشکی در شناسایی کانون های احتمالی نماید و این اقدام منجر به روز آمدی سیستم اطلاعات و مدیریت دانش ما خواهد شد.


رئیس سازمان دامپزشکی کشور همچنین در این دیدار به اعتبارات و پیگیری تخصیص اعتبار پروژه های مختلف دامپزشکی اشاره نمود و خاطر نشان ساخت : با توجه به محدویت اعتبارات دامپزشکی و ضرورت پوشش کامل ایمنی دام و طیور به منظور کنترل بیماری ها دامی بویژه بیماری های زئونوز، روسای شبکه های دامپزشکی شهرستان ها ضروری است علاوه بر مسائل بهداشتی که در راستای ایمنی غذایی فعالیت می کنند در راستای تامین و تخصیص اعتبارات مبادله شده در موافقت نامه های سازمان برنامه و بودجه با دامپزشکی استان حداکثر تلاش خود را داشته باشند و از توان فرمانداری های شهرستان ها در این راستا استفاده نمایند، چراکه بخش اعظمی از فعالیت های بهداشتی و خدمات کنترلی دامپزشکی در گرو تامین اعتبار و تخصیص منابع مالی صورت می گیرد.


در ادامه این بازدید 2 ساعته ، رئیس سازمان دامپزشکی کشور از واحدهای مختلف شبکه دامپزشکی شهرستان مشهد بازدید و ضمن دیدار و گفتگو با همکاران از نحوه خدمات دهی و تکریم ارباب رجوع شبکه آشنا شده وتوصیه ها لازم را ارائه و به نظرات و درخواست های آنان پاسخ داد.

  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 330162
کلمات کلیدی
حامد فاضلی

حامد فاضلی

تصاویر

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

لینک کوتاه