بهترین روش یخ زدایی گوشت و دیگر مواد غذایی منجمد
قرار دادن ماده غذایی منجمد در دمای آشپزخانه یا اتاق برای چند ساعت به منظور یخزدایی، احتمال رشد باکتریهای آن را افزایش می دهد.
به گفته رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان قزوین، چندین روش دیفراست یا یخزدایی مواد غذایی در زمان پیش از پخت و مصرف وجود دارد که البته برخی از آنها بی خطرند. قرار دادن ماده غذایی روی پیشخوان منزل یا آشپزخانه رستورانها گزینهای ایمن نیست.
دکتر راول غلامپور اقدمی افزوده است قرار دادن ماده غذایی منجمد در دمای آشپزخانه یا اتاق آماده سازی برای چند ساعت به منظور یخزدایی، احتمال رشد باکتریهای غذایی ا افزایش میدهد. هر ماده غذایی که بیش از دو ساعت روی پیشخوان آشپزخانه رها شود، در معرض خطر قرار دارد.
بهترین روش برای دیفراست یا یخ زدایی گوشت و مرغ منجمد، یخزدایی این مواد غذایی در دمای یخچال است. فرآورده منجمدی که در یخچال یخزدایی میشود برای مصرف بسیار ایمنتر است زیرا احتمال رشد باکتریها در دماهای سردتر کمتر است.
مقادیر مختلف از ماده غذایی به مدت زمان متفاوت برای یخزدایی نیاز دارد، به عنوان مثال هر 2 کیلوگرم مرغ منجمد به 24 ساعت زمان برای یخزدایی نیاز دارد که پس ازآن، پخت و مصرف گوشت و مرغ طی یک یا دو روز بی خطر است.
Leave a Comments