نشانههای میگوی تازه و سالم چیست؟
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان بوشهر، دكتر محمدرضا عباسی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی، شرایط بهداشتی و ظاهری میگو در هنگام خرید و همچنین معیاهای تعیین تازگی آن را تشریح کرد و افزود مردم هنگام خرید میگو باید ضوابط بهداشتی این محصول را بدانند و از آن استفاده کنند
به گفتهی دکتر عباسی:
- رنگ میگوی مطلوب هنگام خرید باید طبیعی، روشن و کاملاً عاری از رنگ تیره باشد. سیاه شدگی سر، سینه، دم و پوست، نشانه کهنگی و فاسد بودن میگوست.
- سر، سینه و دم میگو باید محکم و کاملاً متصل به هم باشد و اگر از هم جدا باشند نشانه فاسد بودن میگو است.
- پاها، پوسته و آنتنهای میگوی سالم باید کاملاً سفت و محکم باشد. اگر آنتنها و پاها از هم جدا شود و مقداری از پوست هم جدا شود، نشانه کهنه و فاسد بودن میگو است.
- چشمهای میگوی سالم باید روشن، براق و محکم باشد ضمن این که بوی جلبکهای دریایی یا آب دریا و داشتن گوشتی سخت و آبدار، سفید و درخشنده نشانه میگوی سالم است.
- سیاه شدگی گوشت دم، سر و سینه، تا حدودی رنگ زرد مایل به سبز در گوشت دم، نشانههایی از فاسد بودن میگوست.
Leave a Comments