از ابتدای مهرماه 98 همزمان با سراسرکشور در کهگیلویه وبویراحمد کلید می خورد:
مرغ های استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور استان رتبه بندی می شوند
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: از ابتدای مهرماه سالجاری با اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی تمام مرغهای عرضه شده در بازار در سه سطح رتبهبندی خواهند شد
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان ، دکتر عبداله بهمنش در حاشیه برگزاری جلسه هماهنگی طرح ارتقاء بهداشتی گوشت مرغ با مدیران و مسئولین فنی کشتارگاه های صنعتی استان با اعلام این خبر گفت : صنعت مرغ کشور اشتغالزایی بالایی ایجاد کرده و از طرفی مصرف مرغ در کشورمان بالاست و برای بازارهای صادراتی نیز برنامهریزی داریم، بر این اساس سند ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ توسط سازمان دامپزشکی کشور تدوین و به استانها جهت اجرا ابلاغ گردیده است.
وی افزود: با اجرای این طرح به دنبال ارتقاء کیفیت سلامت محصولات خام دامی هستیم تا بتوانیم این محصولات را با کیفیت بالاتری در اختیار مصرف کنندگان قرار دهیم.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه وبویراحمد ادامه داد: بر این اساس مرغهای عرضه شده از کشتارگاههای استان از ابتدای مهر ماه با سه درجه A+، A وB به بازار عرضه خواهند شد و مصرف کنندگان براساس کیفیت محصول میتوانند انتخاب داشته باشند.
دکتر بهمنش گفت: در طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی مرغ ، کشتارگاهها مجهز به تجهیزاتی میشوند تا بدون دخالت دست، ضایعات مرغ جدا و بستهبندی شوند که این امر باعث افزایش ماندگاری و ارتقاء بهداشتی محصول خواهد شد.
شایان ذکر است در کهگیلویه وبویراحمد 3 واحد کشتارگاه صنعتی طیور مجموعاً با ظرفیت 10 هزار قطعه در ساعت در دو شهر یاسوج و گچساران فعالیت می نمایند.
Leave a Comments