پنجشنبه 04 دی 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1397/01/19 - 12:00
  • تعداد بازدید: 225
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

بیش از 2 تن فرآورده غیر بهداشتی ضبط شد / 3 مرکز متخلف به تعزیرات معرفی شدند

در طرح تشدید نظارت های بهداشتی ویژه نوروز در خراسان جنوبی بیش از 2 تن فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی ضبط و معدوم شد.





مدیر کل دامپزشکی استان خراسان جنوبی با بیان این مطلب گفت : طرح تشدید نظارت های بهداشتی دامپزشکی ویژه نوروز  از اواسط اسفند ماه سال گذشته شروع و تا پایان هفته گذشته ادامه داشت که طی این مدت  مقدار 2 تن و 225 کیلوگرم فرآورده های خام دامی غیر بهداشتی از واحدهای عرضه و توزیع این محصولات جمع آوری و معدم شد.



 به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی خراسان جنوبی، دکتر محمد اصغرزاده تعداد مراکز عرضه در استان را یک هزار و 900 واحد عنوان کرد و افزود: طی این ایام بیش از 2 هزار و 640 مورد بازدید از مراکز فوق توسط کارشناسان دامپزشکی در دو نوبت صبح و عصر با هدف تامین بهداشت و سلامت مردم انجام گرفته است.



وی تعداد تخلفات را در طرح تشدید نظارت های دامپزشکی را 14 مورد اعلام داشت و اذعان نمود: 54 مورد نمونه برداری از محصولات دامی مشکوک دریافت و به آزمایشگاه ارسال شد و پس از احراز تخلف بهداشتی، 3 مرکز متخلف به تعزیرات استان جهت برخورد قانونی معرفی شدند.



 


  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 83829
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور