پنجشنبه 04 دی 1404

flag
پیشخوان ارباب رجوع (ثبت و پیگیری مکاتبات) ثبت نام متقاضیان شغل مسئول فنی
  • 1397/02/01 - 12:00
  • تعداد بازدید: 215
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

ساماندهی بازار پرندگان قزوین در آستانه عملیاتی شدن است

بازدید جمعی از مدیران استانی برای انتقال بازار پرنده فروشان و آبزیان زینتی در مکان جدید امروز انجام شد



به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قزوین صبح امروز مدیران کل محیط زیست، پدافند غیر عامل، مدیریت بحران و دامپزشکی استان نمایندگان سازمان جهاد کشاورزی، دانشگاه علوم پزشکی،شهرداری و جمعی از فعالان اقتصادی و نمایندگان NGOها از محل پروژه واحدهای تجاری در حال ساخت توسط بخش خصوصی بازدید به عمل آوردند.



مدیر کل دامپزشکی استان قزوین در ابتدای این بازدید از حضور مدیران و کارشناسان و بخش خصوصی تقدیر کرد و افزود: بازار پرندگان قزوین یکی از نقاطی است که همواره به عنوان یک معضل بهداشتی در کنترل بیماریهای طیور صنعتی و بومی در قزوین مطرح بوده و امکان کنترل دقیق و اعمال ضوابط بهداشتی در آن میسر نیست .



دکتر سید بهمن نقیبی تشریح کرد:موافقتهای اولیه برای انتقال واحدهای فروش پرندگان ، ماهیان زینتی، خدمات دامپزشکی و ... فراهم شده است و امیدواریم با همکاری و هماهنگی سرمایه گذار و مدیران شهری به زودی شاهد راه اندازی این پروه در سطح شهر قزوین باشیم.



در بخش دیگری از این بازدید، سرمایه گذار این مجتمع عظیم تجاری اعلام آمادگی کرد در صورت حمایت و همراهی مسئولین، با افرادی که قصد راه اندازی کسب و کار در این زمینه داشته باشند در قالب انتقال مالکیت، اجاره و ... همکاری لازم به عمل خواهد آمد.


  • گروه خبری: اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 82486
کلمات کلیدی

نظرات

Comments Counts : 0

Leave a Comments

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور